Keystone logo
Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Introducere

Universitatea Loyola Marymount oferă licență riguros, absolvent, și programe profesionale la academic de studenți ambițioase comise în viața de sens și scop. Beneficiem de locatia noastra din Los Angeles, un oraș dinamic, care aduce in discutie problemele legate de timpul nostru și oferă un context ideal pentru studiu, cercetare, munca de creatie, și implicarea activă. Prin intenție și filozofie, va invitam bărbați și femei în diverse talente, interese, și medii culturale pentru a îmbogăți comunitatea noastră de învățământ și de a promova misiunea noastră:

Încurajarea învățării Educația a întregii persoane Serviciul de credință și de promovare a justiției

Universitatea este instituțional angajat la romano-catolicism și se inspiră fundamental din patrimoniul combinată a iezuiților, surorile Marymount, și Surorile Sfântului Iosif de Orange. Această identitate catolică și a patrimoniului religios distinge LMU de la alte universități și să ofere pietre pentru a înțelege misiunea noastră de trei ori

Încurajarea învățării

La LMU, încurajarea învățării are loc în contextul unei tradiții intelectuale care:

Insistă pe gândirea critică și dezvoltarea de imaginație și expresie artistică Ia filosofice și teologice discipline serios Se angajează în discursul etic și îmbrățișează căutarea pentru valori Respectă integritatea în timp ce în parte, în același timp, urmărește binele comun Vede lumea ca pe sacramentală și caută să găsească pe Dumnezeu în toate lucrurile Încurajează o integrare de cunoaștere în care "credința și rațiunea dau mărturie despre unitatea de tot adevărul" (Ex Corde Ecclesiae, 1990, # 17)

Ca o fundație de cercetare și învățare, ne străduim să creăm o comunitate interculturală și pentru a promova dialogul ecumenic și inter-religios. Acest lucru înseamnă că la LMU încurajarea învățării este un angajament radical de anchetă liber și cinstit Dar întotdeauna cu respect în fața misterul universului și deschiderea la realitate transcendentă.

Educația a întregii persoane

Cu rădăcini în umanismul spiritual dintre cele mai vechi colegiilor iezuite, tradiție pedagogică LMU are o preocupare respectarea de educare a întregii persoane. Astăzi am înțeles acest lucru ca pe un proces simultan de informare, formare, și de transformare. Educația a întregii persoane include, astfel, aceste puncte: Se încurajează integrarea personal de gândire a elevului, senzație, alegând, în evoluție de sine. Ea face acest lucru prin promovarea nu doar dezvoltarea academică și profesională, dar, de asemenea, o creștere fizic, social, psihologic, moral, cultural, religios și / spiritual.

Ea promoveaza formarea de caractere și valori, sens și scop. Pe măsură ce elevii învață să "citească" ceea ce se întâmplă în viața lor și în lume mai mare, ei sunt încurajați să crească în abilitățile de alfabetizare personale și sociale necesare pentru cetățean responsabil.

Aceasta urmărește să dezvolte bărbați și femei pentru alții. LMU încurajează elevii, profesorii și angajații să se identifice cu cei care trăiesc la marginea societății, astfel încât ancheta intelectual și reflecția morală endemic la viața universitară va duce la locul de muncă semnificativ pentru schimbare socială de transformare.

Serviciul de Credință și promovarea justiției

Luăm în serios ambele părți ale acestei fraze. Serviciul de credință cuprinde toate acele moduri în care Universitatea se angajează patrimoniul său catolic intelectual, cultural, religios și. Aceste metode includ cursuri specifice si programe academice, precum și oportunități de cult, formarea de credință, și de dezvoltare spirituală.

Serviciul de credință onorează, de asemenea, realitatea a pluralismului religios pe campusul nostru și cuprinde dialogul inter-religios în contexte formale și informale. Rezultatul dorit al acestor întâlniri ne trece dincolo de toleranță la respect reciproc și înțelegere, adâncește apreciere de propria-ți credință, și creează oportunități pentru implicarea altor persoane care au o dorință de viață semnificative.

În cele din urmă, la LMU insistăm ca serviciul de credință este incompletă fără promovarea justiției. Împreună cu sponsorizări ordine religioase Universității și post-Vatican II Biserica, noi credem că participarea la lupta pentru dreptate în moduri adecvate pentru comunitatea noastră academică este o cerință-nu doar o opțiune, de credința biblică. În această luptă LMU face cauză comună cu toți cei care împărtășesc un angajament față de justiție la nivel local și la nivel global, indiferent dacă acestea sunt motivate de credință sau de alte idealuri nobile.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Los Angeles

  1 LMU Drive, 90045, Los Angeles

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări