Keystone logo
L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

Introducere

Universitatea Catolică din Congo este o universitate privată catolic cunoscut pentru excelenta sa, dinamismul, calitatea excepțională a educației oferite studenților săi și relevanța curriculum-ului său. Creat în 1987 de către Conferința episcopală din Zair, sub numele schimbat de la Facultatea de Teologie Catolică din Kinshasa la facultățile catolice din Kinshasa (FCK). Astfel, Instituția numără două facultăți: Facultatea de Teologie și Filosofie. În iulie 1989, Comitetul permanent al Episcopilor a decis să creeze oa treia opțiune, aceea de Știință și Tehnologie de Dezvoltare, cunoscută încă din anul universitar 2000/2001, Facultatea de Economie și Dezvoltare. De asemenea, a decis, în cadrul aceleiași sesiuni în iulie 1989 de a organiza în cadrul Facultății de Teologie, un departament de Drept Canonic. În iunie 1991, Comitetul permanent al Episcopilor a decis să creeze o a patra opțiune: Facultatea de Comunicații Sociale, a cărei deschidere oficială a avut loc în octombrie 1993.

La sfârșitul lunii iunie 2007, Consiliul de administrație, Comitetul permanent al Episcopilor a decis să creeze un al saselea Facultatea: Facultatea de Drept și Științe Politice, care a fost deschisă în octombrie 2009. După cinci ani de existență, ea va fi explodat în două, în octombrie 2013; în primul rând, Facultatea de Drept și în al doilea rând, cea de Științe Politice.

Având în vedere statura Facultăților catolice din Kinshasa, în plen în iulie 2009 și a fost proclamată oficial Universitatea Catolică din Congo (CUC) al căror statut au fost deja aprobate în 2003 și Regulamentul de procedură în 2008.

Universitatea Catolică din Congo oferă astăzi un program diversificat de facultate și de gradul de 1, ciclul 2 și 3, caracterizat prin interdisciplinaritate, evaluarea culturii generale și a valorilor creștine.

Universitatea Catolică din Congo (UCC) are două campusuri, unul situat în inima orașului Kinshasa în Limete, cealaltă în partea de vest a orașului, în orașul Mont Ngafula. Cele două campusuri care cuprind fie campusul Limete și Mont Ngafula, se încadrează în țesutul urban al orașului Kinshasa.

Campus Mont Ngafula este în construcție, este situat în partea de vest a orașului Kinshasa, în municipalitatea Mont Ngafula lângă parohia Sf. Rita, vizavi de cartier City-Green. Acesta cuprinde trei facultăți de teologie, care care deține președintele Universității Catolice din Congo, filozofie, și comunicațiilor sociale. Clădirea sa este construit pe trei nivele, in forma de cruce a lui Isus pe care fiecare aripă este un set de segmente de public. Campus Limete, care cuprinde patru facultăți, este situat pe Avenue de la Universitatea # 2 în centrul Kinshasa în comuna Limete, în apropiere de Parohia Sfântul Rafael, chiar lângă Centrul pastoral Lindonge. Facultățile organizate site-ul Limete sunt: ​​Canon Drept, Economie și Dezvoltare, Drept și Științe Politice. Acest lucru este în cazul în care acest site se bazează administrarea Universității, de asemenea, inclusiv în ea Biblioteca mare, centrul de cercetare de birou, farmacie și multe restaurante și terase frecventate de elevi.

Universitatea Catolică din Congo este accesibil direct prin rulare transport. Un câmp larg permite vehiculelor Parker vine să însoțească studenții și acei profesori sunt aproape toate clădirile. UCC este urban prin excelență universitară și asigurarea calității.

Recunoașterea oficială a instituției de către statul congolez

Universitatea Catolică din Congo este recunoscut de DECRET nr 06/0106 din 12 iunie 2006 privind aprobarea unor instituții private de învățământ superior și Universitatea semnată de Președintele Republicii Democrate Congo Joseph Kabila la Kinshasa, 12 iunie 2006 .

Mont Ngafula: Un modern campus

Studenții de la Universitatea Catolică din Congo apreciază campusul lor modern, construit pe dealul orașului Mont Ngafula, care include o clădire care respectă standardele internaționale, cu segmente de public, birouri administrative, bibliotecă, sală de calculatoare și cafenele . Alte realizări sunt în curs de desfășurare.

Un antrenament remarcabil

Faima prestigioasa universitate catolică din Congo se bazează pe angajamentul, disponibilitatea și gradul de utilizare a profesorilor săi (profesori și asistenți), precum și multe alte opțiuni personalizate de încadrare. Un UCC, veți găsi profesori care te va încuraja și vă împinge la cercetarea științifică, de a emite opiniile dumneavoastră și care vă vor sprijini în momentele de îndoială sau de dificultate.

Activități importante de cercetare

În ultimii ani, CUC și-a pus amprenta ca fiind unul dintre universități de cercetare de top din RDC. Cercetarea se face în științifice, economice, sociale, culturale, de mediu sau îmbunătățirea calității vieții. Inclusiv organizarea simpozion interdisciplinar, cursuri pentru fiecare facultate, ateliere științifice, etc.

Costul finanțării globale de cercetare de la UCC ajunge uneori ......... ..L'UCC oferă un loc important și esențial în căutarea în categoria universități catolice de uz general.

Locații

  • Kinshasa

    Avenue BY-PASS, 384, , Kinshasa

    Întrebări