Keystone logo
Luther College

Luther College

Luther College

Introducere

Fondată în 1861 de imigranți norvegieni, Luther își prețuiește moștenirea, la fel cum prețuiește diversitatea studenților, a personalului și a facultăților sale, care provin din multe medii de credință și patrimoniu.

Colegiul se străduiește să facă Luther accesibil pentru toți studenții, oferind burse, ajutoare bazate pe nevoi, studii de muncă și programe de împrumut.

Luther oferă mai mult de 60 de specializări și programe preprofesionale care conduc la diploma de licență în arte. Filozofia de învățare a colegiului evidențiază legăturile dintre discipline. Curriculum-ul său atent și riguros depășește interesele imediate către angajarea în lumea mai largă. Această abordare a educației îl ajută pe Luther să se încadreze în clasa superioară a colegiilor naționale de arte liberale din ghidul universitar din Știrile SUA și World Report.

Luther este o instituție Phi Beta Kappa, o onoare care aparține doar 10 la sută din colegii și universități, iar absolvenții săi câștigă regulat premii, cum ar fi Fulbright, Rhodos, Goldwater și burse postuniversitare NCAA.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Decorah

    College Drive,700, 52101, Decorah

    Întrebări