Keystone logo
Lycoming College

Lycoming College

Lycoming College

Introducere

Lycoming College se bucură de statutul său actual de colegiu național de arte și științe liberale, în mare parte deoarece liderii săi au rămas fermi față de tradiția stabilită de fondatorii săi, considerând că cea mai bună pregătire pe care o persoană o poate avea pentru o viață fericită și de succes este timpul petrecut studiind liberalul. arte și științe.

Lycoming College se angajează să respecte principiul conform căruia educația pentru arte liberale oferă o bază excelentă pentru o viață informată și productivă. În consecință, diploma de bacalaureat (Bachelor of Arts sau Bachelor of Science) este conferită studentului care a finalizat un program educațional care încorporează cele două principii ale unei educații de arte liberale cunoscute sub numele de distribuție și concentrare.

Obiectivul principiului distribuției este de a se asigura că studentul atinge lățimea intelectuală prin studiul artelor, științelor umane, matematicii, științelor naturale și sociale și a limbilor moderne sau antice și a literaturilor lor. Obiectivul principiului concentrării este de a oferi profunzimea învățării prin finalizarea unui program de studiu în fiecare disciplină sau domeniu cunoscut sub numele de major. Efectul ambelor principii este de a transmite cunoștințe, de a inspira anchete și de a încuraja gândirea creativă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Williamsport

    College Place,One, 17701, Williamsport

    Întrebări