Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Manhattan College

Manhattan College

Manhattan College

Introducere

Manhattan College fost înființat în 1853 de frații Școlilor creștine, un ordin de predare catolică inițiat de Sfântul Ioan Botezătorul de La Salle. Misiunea Lasallian ne îndreaptă atenția asupra educației de calitate pentru toți și asupra serviciilor pentru vecinii care au nevoie. Campusul nostru pitoresc este situat în The Bronx, la 35 de minute de mers cu metroul de la inima Manhattan.

La început

131 și locația Broadway

În mai 1853, cinci creștini creștini și-au mutat mica școală Canal Street în ceea ce a fost cunoscut sub numele de Manhattanville, o secțiune a orașului New York la 131st Street și Broadway. Frații au fost purtătorii unei tradiții educaționale care a început în Franța secolului al XVII-lea împreună cu Sfântul Ioan Botezătorul de La Salle, Sfântul Părinte al Învățătorilor. Tradiția lasaliană a creat un nou tip de sistem școlar și a ridicat activitatea școlii de predare - tratându-l ca o profesie și o vocație. Frații au fost îndemnați să depășească memoria din nou pentru a „atinge inimile” studenților. Au fost predate materii practice care ar conduce la un rol util în societate; religia a fost învățată să dea un angajament față de etica creștină.

Mutați-vă de la Manhattan la Riverdale

construcție patrulater

Pe măsură ce școala a crescut, au fost necesare noi sferturi. Piatra de temelie a „Noului Manhattan” a fost pusă în 1922 în cartierul Riverdale din Bronx, locația sa actuală. Adăugarea de clădiri noi și reședințe de studenți a extins și îmbunătățit în mod semnificativ campusul. De pe acest site accesibil, Colegiul oferă acces la oportunitățile culturale, educaționale, de afaceri și de divertisment din New York, precum și la un mediu de campus rezidențial de sine stătător.

Secolului 20

laborator de știință în anii '50

În urma celui de-al doilea război mondial și de-a lungul mijlocului secolului, Manhattan College continuat să crească și să prospere adăugând noi școli și programe de licență. Campusul găzduia atât Colegiul, cât și o școală pregătitoare pentru liceeni. În 1973, Manhattan College devenit coeducativ și și-a acceptat primele femei studente la licență. În următoarele câteva decenii, corpul studenților s-a transformat dintr-un navetaș majoritar într-un colegiu rezidențial majoritar cu deschiderea de noi turnuri de reședință.

Locații

  • The Bronx

    Manhattan College Parkway,4513, 10471, The Bronx

    Întrebări