Keystone logo
Manipal Academy of Higher Education Dubai

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Introducere

Manipal Academy of Higher Education, Campusul Dubai este o filială a MAHE (se consideră a fi Universitatea), Manipal India, cu o vechime de peste 64 de ani; 400.000 + Alumni și cea mai mare persoană privată considerată a fi universitate din țară care înscrie peste 28.000+ studenți din 23 de discipline în fiecare an academic.

Universitatea Manipal acum MAHE și-a stabilit prezența în Dubai, Emiratele Arabe Unite în anul 2000. În prezent, înscrie peste 1.800+ studenți din peste 40 de națiuni de pe glob și este o universitate indiană multi-disciplinară din regiune.

MAHE Dubai s-a mutat în campusul său iconic de ultimă generație în septembrie 2011. Se întinde pe o suprafață construită de peste 750.000 de metri pătrați, campusul extins poate găzdui peste 5000 de studenți. În afară de sălile de clasă contemporane construite în scopuri, noul campus din Dubai International Academic City (DIAC) găzduiește laboratoare de vârf în inginerie, management, biotehnologie și tehnologie informațională și este, de asemenea, acasă la unele dintre cele mai bune studiouri și ateliere din regiune. în media și comunicații și design interior.

De asemenea, campusul găzduiește o bibliotecă extinsă, o cantină, facilități abundente de sporturi interioare și în aer liber, inclusiv o pistă de atletism, terenuri de tenis, o sală de gimnastică și un centru de fitness și un centru de recreere pentru băieți și fete. Întregul campus este activat Wi-Fi.

Dincolo de academicieni, studenții de la MU, Dubai obțin o expunere amplă la evenimente extrașcolare, activități sportive și alte evenimente culturale.

Motivele pentru care alege programul de licență la MAHE Manipal, campusul Dubai

 • Facultăți cu experiență înaltă și eminente - 60+ ani de excelență
 • Curriculumul aliniat orientat către aplicații și industrie
 • Dedicated Cell Placement și servicii de suport
 • Cel mai bun în laboratoarele și facilitățile din clasă
 • Colaborări extinse globale și parteneriate academice
 • Facilități extinse de sport în aer liber și interior
 • Elevii din 40 de țări

scrisoare de recomandare

"În timpul vizitei mele academice internaționale în Vietnam am putut să mă explorez mai bine ca persoană și să-mi împing propriile frontiere."
bhavana
Alumni Manipal Academy of Higher Education - MAHE, Campusul Dubai

"Este un loc frumos pentru a întâlni oameni din diferite colțuri ale lumii."
Prashid Poonith
StudentManipal Academy of Higher Education - MAHE, Campusul Dubai

"Experiența pe care am primit-o în timp ce lucram pentru cluburile studenților de aici, încercând să atingă obiective realiste, este ceea ce a scos cel mai bine în mine."
Alex Anto
Academia AlumniManipal de învățământ superior - MAHE, Campusul Dubai

"MAHE Dubai a devenit o casă departe de casă. Îmi plac clasele și modul în care profesorii mei au un interes real pentru fiecare student."
D'Atra Monroe
Student Manipal Academy of Higher Education - MAHE, Campusul Dubai

Locații

 • Dubai

  G04,Dubai International Academic City (DIAC) PO Box 345050, , Dubai

  Întrebări