Keystone logo
Mansfield University

Mansfield University

Mansfield University

Introducere

Universitatea din Mansfield din Pennsylvania vă salută!

Înființată în 1857, Universitatea din Mansfield Combină cele mai bune calități ale unui mic colegiu de arte liberale cu resursele unei universități publice cuprinzătoare. În prezent, ne înscriem 2000 de studenți De la care poate alege Programe de 40 de grade și 47 de programe minore. Raportul nostru student-facultate este de 16: 1. Din cauza dimensiunilor noastre mici, studenții noștri primesc o atenție individuală și lucrează îndeaproape cu profesorii lor pe proiecte de cercetare și alte proiecte. În afara clasei, elevii pot alege din mai mult de 100 de cluburi și organizații din campus Și să participe la sporturile intramurale sau să se alăture echipelor noastre sportive.

Campus

Campusul nostru este situat în munții frumoși din Nord-central Pennsylvania, Într-o zonă cunoscută pentru siguranța, calitatea vieții și numeroase oportunități de agrement. Regiunea găzduiește parcuri de stat și federale, traseul feroviar Pine Creek și cheile de 50 de mile, cunoscute sub numele de Grand Canyon din Pennsylvania. O universitate Este o oră la sud de regiunea viticolă Finger Lakes din New York, iar marile orașe precum New York City, Philadelphia și Washington, DC sunt la doar o călătorie cu autobuzul! Invităm studenți din întreaga lume să devină o parte a comunității vibrante și primite. Dacă sunteți interesat de clase mici, profesori prietenoși și atenție individualizată pe un campus sigur într-o parte frumoasă a Statelor Unite, alegeți Mansfield!

Centrul Universitar Mansfield pentru Cooperare Internațională și Schimb

Centrul de Cooperare și Schimb Internațional din cadrul Universității Mansfield servește ca centru de resurse și învățare pentru comunitatea UM pentru a promova relațiile globale, înțelegerea internațională și sensibilitatea culturală. Este un loc pentru studenții internaționali și locali să se unească și să împărtășească asemănările și să exploreze diferențele. Pentru studenții noștri internaționali, devenim o casă departe de casă, iar pentru studenții noștri interni, noi creăm ocazia de a ne face prieteni din întreaga lume. Prin programul și serviciile multiculturale, ne străduim să îmbunătățim experiența studenților internaționali la Mansfield. Centrul Universitar Mansfield pentru Cooperare Internațională și Schimb este proiectat pentru a ajuta studenții internaționali cu următoarele:

  • Admitere Procesul
  • Servicii de viză
  • Imersiune culturală
  • Obținerea identificării securității sociale și a permisului de conducere
  • Programare culturală în campus și în afara campusului
  • Oportunități familiale gazdă
  • Orientarea internațională a studenților

Locații

  • Mansfield

    North Hall, 5 Swan St., PA 16933, Mansfield

Întrebări