Keystone logo
Martin Methodist College

Martin Methodist College

Martin Methodist College

Introducere

Martin Methodist College este un colegiu de arte liberale, de patru ani, legat de Conferința din Tennessee a Bisericii Metodiste Unite.

Cu un campus istoric situat în Pulaski, Tennessee, pe frumoasele dealuri din sudul Tennessee Mijlociu, Martin Methodist College este convenabil atât pentru Nashville (70 mile la nord), cât și pentru Huntsville, Alabama (40 mile spre sud).

Martin Methodist oferă o varietate de certificate, diplome și programe de diplomă. Programele noastre oferă instruire în domeniile academice, profesionale și tehnice și variază de la alfabetizare de bază la diplome universitare. Fiecare diplomă, diplomă sau certificat a stabilit criterii care trebuie completate la un standard acceptabil.

Veți învăța de la membrii facultăților îngrijitori care și-au primit pregătirea la universități precum Vanderbilt, Harvard, Yale, Arkansas, Indiana, Manchester, statul Mississippi, Texas și Rochester. Ne ținem cursurile mici, astfel încât dvs. și profesorii dvs. să vă cunoașteți. Oferim mai mult de 30 de programe academice de studiu care conduc la licența în arte, licența în științe, licența în administrarea afacerilor și licența în științe în grade de asistență medicală. Programele noastre academice sunt oferite prin afaceri, educație, științe umane, matematică și științe, asistență medicală și științe sociale.

Martin Methodist College este acreditat de către Asociația de Colegii și Școli din Sud Comisia pentru Colegii pentru a acorda diplome asociate, diplome de bacalaureat și o diplomă de master în administrarea afacerilor.

Locații

  • Pulaski

    West Madison Street,433, 38478, Pulaski

    Întrebări