Keystone logo
Maryville College

Maryville College

Maryville College

Introducere

Maryville College este situat ideal în Maryville, Tennessee, între Parcul Național Great Smoky Mountains și Knoxville, al treilea oraș ca mărime al statului. Cunoscut pentru că oferă studenților săi o experiență riguroasă și extrem de personală, Maryville College este o instituție de învățământ superior clasată la nivel național, care se alătură cu succes artelor liberale și pregătirii profesionale în parteneriat cu alții. Fondată în 1819, Maryville este al 12-lea cel mai vechi colegiu din sud și menține o afiliere cu Biserica Presbiteriană (SUA). Numărul total de înscrieri pentru semestrul din toamna anului 2016 este de 1.198.

Maryville College pregătește studenții pentru vieți civice și conducere, pe măsură ce îi provocăm pe fiecare să caute adevărul, să crească în înțelepciune, să lucreze pentru justiție și să dedice o viață de creativitate și slujire popoarelor lumii.

Maryville College este o comunitate rezidențială, liberală, rezidențială de credință și învățământ înrădăcinată în tradiția presbiteriană / reformată care oferă studenților de toate vârstele și de fond.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Maryville

    502 E. Lamar Alexander Pkwy, 37804, Maryville

Întrebări