Keystone logo
Massey University Licențiat în științe ale informației
Massey University

Licențiat în științe ale informației

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

* în funcție de cursurile pe care le alegeți

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Creați instrumentele care vor schimba lumea mâine

Științele informației se întind pe cea mai mare parte a vieții noastre de zi cu zi și acest lucru va crește doar pe măsură ce lumea va deveni mai conectată. Faceți parte dintr-una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume și alegeți o carieră interesantă, inovatoare, rezolvând probleme din lumea reală cu tehnologia.

Cum este?

La Massey University vă puteți urmări interesul pentru calcul într-un mediu de învățare prietenos și flexibil.

Alătură-te pionierilor

Massey este lider în Noua Zeelandă în domeniul educației IT și este singura universitate din Noua Zeelandă care oferă atât sisteme informaționale, cât și specializări în tehnologia informației într-un program de licență.

Suntem, de asemenea, unul dintre puținele în care calificarea dvs. în științele informației acoperă toate cele trei discipline de informatică, tehnologia informației și inginerie software. Aceste majors nu sunt izolate și puteți alege să aveți mai multe sau mai puține dintre aceste trei domenii ca parte a studiului, în funcție de zona dvs. de interes sau de ambițiile de carieră.

Acreditat de industrie

Licențiatul în științe ale informației este unul dintre primele diplome de calcul din Noua Zeelandă care sunt acreditate de industria IT. Massey University sunt aprobate de Institutul profesioniștilor IT, organismul profesional pentru cei care lucrează în industria IT.

Profită de o carieră internațională

Acreditat de Institutul de Profesioniști în Tehnologia Informației și parte a Acordului de la Seul, Massey BInfSc este o calificare de primă clasă, recunoscută la nivel internațional, care vă permite să vă duceți cariera în întreaga lume.

Deveniți un rezolvator general al problemelor

Massey BInfSc este singura diplomă din Noua Zeelandă care include toate cele cinci specialități dintr-un singur program, oferindu-vă cunoștințe tehnice de bază în întregul spectru al științelor informaționale. Aceasta înseamnă că aveți flexibilitatea de a studia în toate domeniile majore pentru a afla cum este dezvoltată o aplicație de la concepție până la produsul finit, asigurându-vă că ați absolvit calitatea de angajat creativ, adaptabil și de înaltă valoare.

Veți învăța un spectru larg de abilități de la managementul afacerii până la dezvoltarea de software și hardware. Așa că veți ieși din studiile dvs. la Massey cu o înțelegere completă a întregii industrii, precum și abilitățile de specialitate de care veți avea nevoie pentru a deveni un excelent profesionist în TIC.

Alegeți-vă cursul mai târziu

S-ar putea să vă gândiți să studiați în acest domeniu, dar nu sunteți sigur ce elemente majore să alegeți. La Massey, aveți flexibilitatea de a vă schimba majoritatea până la sfârșitul primului an. Deci, puteți finaliza primul an de studiu și, odată ce ați experimentat diferitele subiecte, decideți-vă după aceea.

La cerere

Un raport al Absolute IT a arătat că angajatorii IT caută un număr tot mai mare de personal. Numai în Auckland, 75% dintre angajatorii IT intenționează să recruteze personal suplimentar și contractori în 2016. Majoritatea angajărilor au loc din cauza cererii crescute și a proiectelor noi. ”

Cercetarea a arătat că zonele cu cerere ridicată sunt acum dezvoltarea de software, analiza afacerii, managementul proiectelor și date / baze de date. Acestea sunt domeniile cheie ale științelor informației pe care le puteți studia prin licența în științe ale informației la Massey.

Conducător mondial

Massey UniversityProgramul este clasat în primele 300 de programe universitare de informatică și sisteme informaționale din lume, în clasamentul Quacquarelli Symonds (QS).

Abordarea personală

Când studiați licența în științe ale informației la Massey, vă veți alătura orelor mici, unde interacțiunea cu lectorul este obișnuită. Veți putea pune întrebări lectorilor și veți primi sprijinul și sfaturile acestora.

Opțiuni mai largi pentru momentul în care studiați

Massey BInfSc vă permite să alegeți un minor în orice materie din universitate - deci personalizați-vă diploma și ieșiți din mulțime cu minori unici precum sănătatea publică, știința Pământului, studii de apărare sau antreprenoriat și afaceri mici.

Puteți începe diploma de trei ani la începutul anului sau în semestrul doi (începând cu luna iulie). Sau, dacă doriți să vă faceți diploma într-o perioadă de timp condensată, puteți parcurge cursuri suplimentare în timpul Școlii noastre de vară (noiembrie-februarie), permițându-vă să finalizați diploma în mai puțin timp. Odată ce ați absolvit, puteți trece la studii avansate în BInfSc (Onoruri) sau Diploma postuniversitară în științe ale informației sau Masterul în științe ale informației.

Fapte cheie

 • Disponibil la Auckland
 • Disponibil la Manawatū
 • Disponibil prin învățare la distanță
 • Program de 3 ani
 • Disponibil pentru studenții internaționali care studiază în Noua Zeelandă sau prin învățământ la distanță

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Licențiat în Comunicare și Studii Informaționale
  • Groningen, Ţările de Jos
 • Bachelor of Commerce (BCom) Majoring in Information Science
  • Dunedin, Noua Zeelandă
 • Bachelor of Science (BSc) Majoring in Information Science
  • Dunedin, Noua Zeelandă