Keystone logo
Messenger College

Messenger College

Messenger College

Introducere

Messenger College este o entitate juridică care funcționează în conformitate cu statutele statului Texas. Messenger College este instituția colegială națională a Bisericii Penticostale a lui Dumnezeu din Statele Unite, pentru ca miniștrii, misionarii, profesorii și alți profesioniști să servească circumscripția sa și pe alții din Statele Unite în străinătate. Biserica Penticostală a lui Dumnezeu este formată din 1.134 de biserici din Statele Unite. Divulgarea denominației către națiunile lumii a treia include 3.365 de biserici și stații, 107 școli și centre de instruire și numeroase programe de asistență care oferă hrană, îmbrăcăminte și asistențe umane conexe.

Personalul și facultatea de la Messenger College sunt complet CONCENTRAȚI pe dezvoltarea liderilor penticostali în schimbare mondială pentru secolul XXI. Studenții noștri sunt CONCENTRAȚI asupra chemării și dezvoltării lor ca lideri. Conducerea și consiliul nostru de conducere sunt CONCENTRAȚI în misiunea noastră.

Messenger College este membru al Asociației transnaționale a colegiilor și școlilor creștine (TRACS), fiind distins cu Reafirmarea II a statutului său acreditat de instituție de categoria II de către Comisia de acreditare TRACS.

Locații

  • Bedford

    Brown Trail,2705, 76021, Bedford

    Întrebări