Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Malta College of Arts, Science and Technology

Malta College of Arts, Science and Technology

Malta College of Arts, Science and Technology

Introducere

Prezentare generală

Infiintata in 2001, Colegiul de Arte Malta, Știință și Tehnologie (MCAST) este lider de educație și formare profesională instituție a țării. Prin intermediul nostru de șase institute din Malta și Gozo Campus, oferim 185 full-time și peste 300 de cursuri profesionale part-time, de la certificate de grade (MQF nivelul 1 la nivelul 6). Studenții noștri sunt pregătiți pentru o carieră în diferite sectoare ale economiei sau pentru învățământul superior.

Colaboram indeaproape cu industriile locale pentru a se asigura că cunoștințele, aptitudinile și competențele în cadrul curriculum noastre sunt adecvate și relevante pentru o economie dinamică și de perspectivă. Această relație stimulează succesul Colegiului - programele noastre sunt flexibile, relevante și să răspundă aspirațiilor studenților noștri și nevoile industriilor, care sunt în continuă evoluție pentru a face față provocărilor unei economii globale în schimbare.

Nouă structură MCAST a beneficia Studenți

MCAST are un mandat largi și unic în cadrul cursurilor oferind sectorul post-secundar, de la nivelul 1 la nivelul 6. În cadrul calificărilor Cadrul Malta, MCAST oferă 2 Fundația Nivelul 1 și programe pentru studenții care ar putea au lăsat învățământul formală fără nici o calificare, cu scopul de a ajuta ei cel puțin să obțină o calificare de nivel 3 profesională și, posibil, chiar mai mult. MCAST prevede, de asemenea Nivel 4 cursuri pentru studenții care doresc să intre de muncă la nivel de tehnician sau care pot aspira să-și continue studiile la un nivel mai ridicat grad. În cele din urmă, MCAST oferă cursuri la nivel 5 și 6, în care elevii urmăresc să atingă o primă diplomă.

Toate aceste niveluri diferite sunt o parte importantă și vitală a misiunii MCAST lui. În scopul de a consolida fiecare dintre aceste niveluri diferite, a fost de părere că structura MCAST are nevoie să se dezvolte în continuare, în scopul de a satisface într-un mod mai bun pentru nevoile studenților noștri la diferite niveluri.

MCAST va rămâne ca o singură organizație care încorporează toate aceste niveluri și subliniind posibilitatea de a o cale continuă și puternică între diferitele niveluri. În scopul de a consolida accentul pe nevoile diferite ale studenților de la aceste niveluri diferite, MCAST va fi introducerea trei colegii sub umbrela MCAST și anume Colegiul Foundation, Colegiul Tehnic și Colegiul Universitar.

Fundația Colegiul

Fundația Colegiul se concentrează pe furnizarea de cele mai bune curriculum și metodelor pedagogice pentru candidații următoarele cursuri la nivel MQF / CEC 1, 2 și 3, prin abordarea nevoilor lor specifice și pregătirea lor pentru continuarea studiilor la Colegiul Tehnic de învățare.

Colegiu tehnic

Colegiul Tehnic oferă programe suplimentare de studiu la MQF / EQF Nivelul 4 în colaborare mai strânsă cu industria. Diplomele avansat oferit pregătește studenții noștri cu dreptul de cunoștințe, aptitudini și competențe pentru a prelua poziții tehnice în industrie sau trece la University College ar trebui să se prefere să facă acest lucru. Noastre Nivelul 4 programe încorporează o gamă largă de ucenicie în diverse domenii de studiu permițând astfel studenții noștri să câștige, de asemenea, experiență practică de lucru în timp ce studia.

Colegiul universitar

Colegiul Universitar caters pentru programele de învățământ superior și grade profesionale în timp ce, de asemenea, lucrează în strânsă colaborare cu industria, pentru a oferi profesioniștilor care sunt atât academic și practic pregătit instruit pentru a satisface nevoile industriei locale.

Institutele și Centrele oferă toate expertiza tehnică și profesională față de livrarea de toate programele de la MCAST în timp ce scopul principal de a conduce mai departe toate domeniile de studiu sub responsabilitatea lor, cu o perspectivă spre viitor. Această structură corporativă permite fiecărui colegiu pentru a crea strategii concentrate care se adreseaza nevoilor specifice ale elevilor de la fiecare nivel menținând în același timp un dialog sănătos, cu toate părțile interesate, în scopul de a oferi cele mai bune programe pentru necesitățile economiei locale și a societății.

de ce MCAST?

  • O cariera plina de recompense

Noi nu doar să vă pregătiți pentru examene.

Colaboram cu cei mai importanti jucatori din industrie pentru a vă oferi hands-on de formare în cele mai recente cele mai bune practici și tehnologii. Gata să ne suflecăm mânecile și a pus ceea ce ai invatat in clasa a practica in atelierele noastre, laboratoare și în setările de lucru reale, prin plasamente și ucenicie obține.

Scopul nostru final este de a vă oferi abilitățile și experiența necesare pentru a vă ajuta să obțineți cariera înfloritoare pe care aspiră pentru.

  • O lume a oportunităților

În fiecare an, oferim oportunități de formare a peste 6.000 de studenți full-time.

Programele noi sunt adăugate în mod constant la lista noastră de cursuri pentru a vă oferi mai multe opțiuni noi de formare a alege de la. Dacă sunteți hotărâți să avanseze în cariera ta, avem programul de formare care este făcut pentru tine.

  • Un campus îngrijire și vibrante

Noi credem că educația nu este pur și simplu o chestiune de calificări și competențe tehnice. Ne-am angajat să vă ajute să se dezvolte în fond, adulți entuziaști cu valori sociale puternice. Dincolo de clasă, la MCAST va participa în sport, culturale și alte activități distractive, care vă ajută să face noi prieteni, câștiga încrederea și de a îmbunătăți abilitățile de lucru în echipă și de comunicare.

Veți avea, de asemenea, oportunități de a se alătura competiții și evenimente naționale și internaționale, precum și pentru a câștiga experiență neprețuită prin programe internaționale de schimb de studenți. Dacă aveți de gând printr-un moment dificil în viață, vă oferim o gamă largă de îngrijire și suport servicii personale.

  • Centrul internațional de excelență

Am fost prima instituție de învățământ din Europa să fie certificate ca un Centru Internațional de Excelență de către renumitul Edexcel organism internațional.

Angajamentul nostru continuu de a face upgrade de calitatea tuturor serviciilor noastre și pentru a vă oferi o experiență de învățare plăcută include introducerea celor mai noi tehnologii de predare, încadrarea în muncă a lectori cu experiență și personalul administrativ, precum și investițiile vastă în state-of-the- Echipament art.

Suntem în curs de implementare trei proiecte finanțate de UE, în valoare de peste 20 de milioane de €, pentru a continua îmbunătățirea calității tuturor programelor noastre existente, și să introducă altele noi.

Locații

  • Paola

    Triq Kordin

    Întrebări