Keystone logo
Medaille College

Medaille College

Medaille College

Introducere

Medaille College este un colegiu privat, nonsectarian, de patru ani, cu campusuri în Buffalo și Rochester și o ofertă de programe online. Medaille se concentrează pe succesul dvs. oferind programe de studii universitare și postuniversitare în medii de învățare practice, bazate pe practicieni, în campus și în comunitate.

Vă pregătim pentru un angajament pe tot parcursul vieții față de sustenabilitatea civică și succesul profesional, oferindu-vă acces timpuriu la formarea profesională. Faci mai mult decât să înveți din manuale. Înveți făcând. În loc să citiți cum să aplicați practici de psihoterapie, observați profesioniști reali în sesiune. În loc să studiezi planuri de afaceri vechi, lucrezi cu o echipă pentru a dezvolta noi planuri care să salveze afacerile reale din Buffalo.

Comunitatea dvs. este sala de clasă de la Medaille College . Învățarea se extinde cu mult peste cei patru pereți ai unei săli de cursuri. Ieși pe câmp și rezolvi probleme reale privind comunitatea locală. Creați un algoritm care să se potrivească mai bine mentorilor cu tinerii la Big Brothers Big Sisters. Astfel, Medaille te antrenează să fii un individ etic, responsabil pentru întreaga viață.

Relațiile pe care le construiești la Medaille durează și o viață. Începi să construiești o rețea profesională în ziua în care ajungi în campus. Instructorii tăi te tratează mai puțin ca pe un student și mai mult ca pe un viitor coleg. Absolvenții noștri se întorc întotdeauna în campus pentru serii speciale de vorbitori, discuții de grup sau doar pentru a spune „Bună ziua”. Odată ce ați devenit membru al familiei Medaille, aveți un sistem de asistență care se extinde dincolo de campusul nostru din Buffalo, pe măsură ce absolvenții Medaille fac diferențe în întreaga lume.

Locații

  • Buffalo

    Agassiz Circle,18, 14214, Buffalo

  • Rochester

    South Winton Road,1880, 14618, Rochester

    Întrebări