Keystone logo
Medgar Evers College

Medgar Evers College

Medgar Evers College

Introducere

Medgar Evers College distinge ca fiind cel mai tânăr dintre colegiile de patru ani din The City University din New York. La începutul anilor 1960, comunitatea din centrul Brooklyn a recunoscut nevoia și și-a exprimat dorința pentru un colegiu public local. Prin diferite organizații comunitare, inclusiv, dar fără a se limita la, Bedford-Stuyvesant Restoration Corporation, Consiliul de coordonare Central Brooklyn și NAACP, și prin aleșii lor locali, locuitorii din Central Brooklyn s-au apropiat de Consiliul de învățământ superior al orașului din New York cu această cerere.

Membrii diferitelor organizații bazate pe comunitate au constituit Coaliția Bedford-Stuyvesant privind nevoile și serviciile educaționale, care a servit drept vehicul principal pentru interacțiunea cu Consiliul învățământului superior. După multe discuții și multă implicare din partea locuitorilor comunității și a Coaliției, Consiliul pentru Învățământul Superior, la 17 noiembrie 1967, „a aprobat sponsorizarea Colegiului Comunitar Numărul VII, cu indicația intenției de a admite studenți în toamna lui 1969. "

La 13 februarie 1968, Board of Higher Education a anunțat că colegiul va fi situat în zona Bedford-Stuyvesant din Brooklyn. La 27 ianuarie 1969, Consiliul a aprobat înființarea unui „colegiu experimental de studii profesionale de patru ani care oferă atât carieră, cât și diplome asociate de transfer și diplomă de bacalaureat, care urmează să fie situat în zona Bedford-Stuyvesant din Brooklyn, a declarat că universitatea este instituit în locul unui nou Colegiu Comunitar VII aprobat anterior, dar care nu a fost inițiat, și a mai ordonat modificarea corespunzătoare a Planului general al universității orașului. " Această acțiune a fost susținută de acțiunea regenților din 20 martie 1970.

Procesul Consiliului de învățământ superior din 14 aprilie 1970 reflectă acțiunea Consiliului, care a modificat Master Planul din 1968 pentru a șterge Colegiul Comunitar Numărul Șapte și a enumerat în locul acestuia în Colegiul Senior, „Colegiul XVII, Mid-Brooklyn, Facilități inițiale, estimat Cost: 10.000.000 USD. " La 30 iulie 1970, Colegiul a fost înființat oficial atunci când guvernatorul Nelson A. Rockefeller a semnat legislația prin care se aprobă „înființarea unui colegiu experimental de patru ani de studii profesionale care oferă atât carieră, cât și diplome asociate de transfer și diploma de bacalaureat”.

În cele din urmă, la 28 septembrie 1970, Consiliul de învățământ superior a aprobat recomandarea Consiliului comunitar al colegiului conform căreia numele colegiului este Colegiul Medgar Evers College , în onoarea liderului martirizat pentru drepturile civile, Medgar Wiley Evers (1925-1963). În semn de recunoaștere, 28 septembrie este observată ca „Ziua fondatorilor” la Medgar Evers College .

La 2 decembrie 1970, Medgar Evers College , prezidat de John Enoch și Consiliul de Învățământ Superior, a găzduit o ceremonie de anunțuri la YMCA pe strada Monroe 139 din Brooklyn. Președintele Enoch a declarat: „ Medgar Evers College , care reflectă imaginea liderului martirizat care și-a dedicat viața cauzei libertății individuale, demnității și împlinirii personale, va adăuga un alt pilon de forță educației, economiei, culturii și fundamentele sociale ale comunității centrale din Brooklyn și din New York. "

Vaduva domnului Evers, doamna Myrlie Evers, si doi dintre cei trei copii ai cuplului au zburat din Claremont, California, pentru ceremonie. Ea a prezentat un pergament care cita „contribuția efectivă a domnului Evers la cauza libertății și demnității umane. În alegerea numelui lui Medgar Evers, sperăm că ideile sale vor inspira studenții și facultățile colegiului în căutarea adevărului ca fiind calea cea mai sigură către libertatea umană și dreptatea socială ".

Comunitatea era atunci și continuă să fie o forță importantă în viața colegiului. Metoda de planificare a colegiului și selecția primului său președinte a fost fără precedent în istoria Consiliului de învățământ superior. Pentru prima dată, reprezentanții comunității locale au participat activ la procesul decizional. Șapte membri ai Coaliției Bedford-Stuyvesant privind nevoile și serviciile educaționale au servit în comitetul de căutare prezidențială. Consiliul comunitar mandatat a fost organizat în primăvara anului 1970 sub conducerea domnului John Enoch, președinte interimar.

Simțul angajamentului și al serviciului către comunitate, care se răspândește în întregul Colegiu, poate fi atribuit direct rolurilor polifacetice pe care Consiliul comunitar și comunitatea în ansamblu le-au jucat în stabilirea, creșterea și dezvoltarea această instituție.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Brooklyn

    Bedford Avenue,1650, 11225, Brooklyn

Întrebări