Keystone logo
Medix College (all campuses)

Medix College (all campuses)

Medix College (all campuses)

Introducere

De peste 40 de ani, Colegiul Medix oferă instruire profesională în domeniul sănătății, lider în industrie, pentru cei care doresc să devină profesioniști din domeniul medical. În prezent, Medix College are trei (3) campusuri în Ontario, fiecare dintre ele având facilități de ultimă generație.

Colegiul Medix crede că ajută studenții să obțină rapid o educație de calitate. Toți studenții noștri primesc cursuri practice și practice, concepute pentru a vă ajuta rapid să începeți cariera aleasă. Suntem dedicați persoanelor care caută programe orientate spre carieră care să conducă direct la o carieră de succes! Medix este alegerea clară pentru cei care doresc să-și schimbe viața astăzi, în plus, Medix College oferă, de asemenea, programe de certificare online pentru a vă ajuta în căutarea de a avea cariera dorită dintotdeauna.

Odată cu introducerea programelor part-time plus o gamă de cursuri online, acum este mai ușor ca niciodată să dezvolți noi abilități și interese fără a-ți perturba angajamentele de acasă, de la serviciu sau de familie. Dacă ați dorit vreodată să vă dezvoltați abilități și interese suplimentare, dar nu ați avut niciodată timp, programele Medix College sunt pentru dvs.! Căutați prin programele noastre cu jumătate de normă cursuri accesibile, care să se încadreze în stilul dvs. de viață ocupat, să vă îmbunătățească cariera și să vă ajute să trăiți viața la maximum.

Locații

 • Brampton

  Main Street South,499, L6Y 1N9, Brampton

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări