Keystone logo
MEF University Licențiat în Arhitectură
MEF University

Licențiat în Arhitectură

Maslak, Turcia

8 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Arhitectură

Arhitectura este o unealtă puternică pe care o folosim pentru a transforma mediul în care trăim, pentru a deveni un loc mai bun. Mai mult ca niciodată ca arhitecți, dar și ca cetățeni ai acestei lumi, ne propunem să proiectăm artefacte, clădiri și orașe care nu numai că reflectă visele, creativitatea, ambițiile noastre ca indivizi și ca societăți, ci și respectul față de lumea noastră și de locuitorii săi . Programul nostru subliniază responsabilitatea arhitecților pentru impactul lor asupra mediului. Absolvenții noștri vor contribui la o nouă înțelegere a designului pe baza unei abordări etice responsabile față de mediu și, astfel, vor fi implicați activ în crearea unei lumi mai bune. Vă imaginăm un viitor în care absolvenții noștri duc drumul spre dezvoltarea unor modalități mai ecologice de proiectare, nu numai în Turcia, ci și în întreaga lume.

Programul arhitectural de la MEF va permite studenților să lucreze într-un mediu riguros, dar necompetitiv, colaborativ. Elevii vor avea șansa să lucreze la problemele de proiectare din viața reală prin colaborări cu ONG-uri și organizații locale, deoarece programul nostru vizează să aducă abordarea "designului ca serviciu al comunității" în curriculum-ul nostru.

Învățământul arhitectural de la MEF Architecture se bazează pe studioul de design ca principalul său centru de integrare a aspectelor de design: cultural, social, mediu, tehnologic, teoretic, economic și politic. Credem că această cultură de studio este esențială pentru educația arhitecturală și nu se limitează la relația elevilor cu instructorii. Mediul Studio va fi de susținere și va include o învățare de la egal la egal și lucrul în echipă. Ne vom asigura că studenții noștri sunt implicați în îmbogățirea în continuare a curriculum-ului nostru și, de asemenea, în dezvoltarea programelor extracurriculare, astfel încât să poată fi pregătiți pentru rolurile de conducere pe care le vor asuma în viitor.

Credem că este extrem de important ca majoritatea cadrelor noastre să aibă diplome și experiență academică din străinătate pentru a stabili bogăția de perspective în cadrul programului nostru. De asemenea, vom aduce academicieni din universități de renume din lume, precum și arhitecți profesioniști în facultate, precum și le vom invita ca vorbitori, jurați, precum și instructori de studio în studiouri pentru a îmbogăți experiența studenților.

Istanbulul este un laborator uimitor și suntem foarte norocoși să lucrăm în el. Istanbulul cu toate straturile sale, istoria, energia, precum și problemele sale vor fi sursa principală pe care o vom baza în programul nostru.

Posibilități de angajare

Absolvenții programului de arhitectură MEF au o mare varietate de domenii în care pot lucra. După finalizarea educației arhitecturale, absolvenții noștri pot lucra în domenii legate de proiectarea și construcția arhitecturală, precum și alte discipline de proiectare. Absolvenții de arhitectură se specializează în proiectare, luarea de decizii creative, luarea de inițiativă și rezolvarea problemelor. Aceste abilități pot fi aplicate cu succes într-o serie de domenii.

 • Arhitectură: Absolvenții programului pot lucra în birouri de arhitectură și pot stabili propriile firme de proiectare arhitecturală. De asemenea, pot lucra în departamentele de arhitectură ale administrațiilor locale și ale marilor companii de construcții. Absolvenții noștri vor primi o educație care le va permite să lucreze prin asumarea responsabilității și inițiativei în firme de arhitectură de diferite mărimi și calități.
 • Construcții: Absolvenții noștri vor putea lucra în departamentele de proiectare, planificare, finanțe și producție ale firmelor de construcții. Aceștia pot lucra și în firme implicate în producția de materiale, servicii și tehnologii de construcție, cum ar fi sisteme de construcții prefabricate, plăci ceramice, materiale de fațadă.
 • Alte domenii de proiectare: Absolvenții noștri pot lucra, de asemenea, într-o serie de domenii de proiectare conexe, dezvoltând abilități legate de interesul lor personal (cum ar fi modelarea avansată a computerelor). Aceștia pot lucra în firme specializate în design interior, design peisagistic, jocuri pe calculator, design de mobilier și design urban sau pot stabili propriile firme care lucrează în aceste domenii de proiectare.

Facultatea de Arhitectură Obiective

Obiectivul programului Bachelor of Architecture de la MEF University este de a produce absolvenți creativi, etici și social responsabili, precum și absolvenți competitivi la nivel global, care pot face schimbări pozitive în mediul natural construit și natural prin aplicarea cunoștințelor tehnice, gândirii critice și inovare și abilități de conducere.

Curriculum

113200_Skjermbilde2019-04-02kl.22.28.33.png
113199_Skjermbilde2019-04-02kl.22.28.57.png
113197_Skjermbilde2019-04-02kl.22.29.07.png
113198_Skjermbilde2019-04-02kl.22.29.17.png

Cerințe suplimentare:

 • un minim de 2 opțiuni tehnologice
 • un minim de 4 electives departamentale
 • un minim de 4 electives non-departamentale (electives de tehnologie pot fi alese din electives departamentale sau electives non-departamentale sau must-cursuri)

Cum să aplicați?

Criterii de aplicare:

 • Solicitanții trebuie să fie absolvenți de liceu echivalenți liceelor turcești sau în ultimul an al unei astfel de licee. Solicitanții care nu au primit încă diploma de liceu nu pot primi decât acceptarea condiționată.
 • Studenții potențiali se pot aplica cu o diplomă acceptabilă de liceu (cele din ultimul an de liceu, cu transcrierea lor), diplomă internațională (cum ar fi IB, Abitur etc), scor național de ieșire / examen de admitere universitară sau cu un examen internațional examen de admitere la universitate (cum ar fi SAT, GCE, ACT). Lista completă a diplomelor / examenelor acceptabile și scorurile lor minime sunt disponibile pe site-ul universității.

Aplicație online:

Solicitanții trebuie să completeze formularul de cerere online. Solicitanții trebuie să atașeze următoarele documente:

 • Copia paginii cu informații despre identitate a pașaportului
 • Fotografia în stilul portretului (portret)
 • Diplomă de liceu (dacă este disponibilă)
 • Transcriere la școală
 • Orice rezultat recunoscut la ieșirea / examenul de admitere la liceu, dacă este disponibil
 • Dovada de competență în limba engleză, dacă este disponibilă
 • Declarație de motivare

Competență engleză:

MEF University este o universitate medie engleză. Toate programele în afară de lege sunt 100% în limba engleză. Programul de Drept este de 30% în limba engleză.

Elevii trebuie să-și demonstreze competența în limba engleză înainte de a începe în programele academice. Nivelul de competență în limba engleză este echivalent cu TOEFL iBT 80. Doar examenele recunoscute la nivel internațional sau național sunt acceptate ca dovadă a competenței. Examinările recunoscute și echivalențele acestora sunt după cum urmează:

 • TOEFL iBT: 80
 • PTE Academic: 67, CAE: C, CPE: C
 • UDS, KPDS, YDS (examene guvernamentale turce): 65

Solicitanții, care nu au o dovadă acceptabilă de competență în limba engleză , la momentul depunerii cererii sau de înscriere universitar, sta MEF University limba engleza de plasare și de competență de examinare. Elevii care nu au promovat examenul de competență vor trebui să studieze în programul de pregătire a limbii engleze MEF University până când aceștia îndeplinesc nivelul cerut.

Solicitanții programului de lege, care nu sunt vorbitori de limbă turcă sau absolvenți ai liceului turcesc, trebuie să prezinte dovada competenței lingvistice turcești (TÖMER C).

Acceptarea deciziilor:

 • Deciziile de acceptare sunt date candidaților care îndeplinesc criteriile de aplicare pe baza meritelor relative ale cererilor. Solicitanții sunt informați despre decizia lor de acceptare și o ofertă de bursă și li se solicită să confirme intenția de a se înscrie cu plata unui depozit de 250 USD în contul bancar al universității. Depunerea se calculează în funcție de taxa de școlarizare pentru primul semestru, dar nu se rambursează în caz de neînscriere. După plata depunerii, se emite o scrisoare oficială de acceptare. Studenții acceptați sunt singurii responsabili pentru cererile de viză pentru studenți.

Înscriere la Universitatea:

Cursanții acceptați își vor înscrie studiile în timpul zilelor anunțate de universitate pe site-ul său. Pentru înscrierea la universitate sunt necesare următoarele documente:

 • Originalul diplomei de liceu și traducerea în limba italiană notarizată dacă nu este emisă în limbile turcă sau engleză
 • Diplomă de echivalență privind diploma de bacalaureat de la Ministerul Educației din Turcia (sau atașatul educațional al Consulatului Turciei)
 • Originalul transcrierii liceului
 • Tabloul de scor inițial al scorurilor de test (ieșire de liceu / intrare universitară) folosit pentru a susține cererea, dacă este cazul
 • Fotocopii ale paginii cu informații despre identificatorul pașaportului și pagina care conține viza pentru studenți. Viza de student este obligatorie pentru toți studenții internaționali. Acesta poate fi obținut de la un consulat turc din țara de origine a solicitantului prin prezentarea scrisorii de acceptare.
 • Fotocopia primelor șapte pagini ale permisului de ședere (obținută de la Biroul de ședere străină)
 • 4 fotografii de mărimea pașaportului (4,5 x 6 cm) (luate în ultimele 6 luni, identificând în mod clar persoana)
 • Primirea plății taxelor de școlarizare
 • Carnetul original al examenului de cunoaștere a limbii recunoscute (dacă este disponibil)

Solicitanții care nu reușesc să finalizeze procesul de înscriere în datele anunțate sau să furnizeze documentele solicitate își pierd dreptul de a studia la MEF University .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Bachelor in Urban Design and Landscape Architecture
  • Ankara, Turcia