Keystone logo
© The University of Fredericton
Memorial University, Grenfell Campus

Memorial University, Grenfell Campus

Memorial University, Grenfell Campus

Introducere

Grenfell Campus, Universitatea Memorial este situat în estul Canadei, în orașul Corner Brook, pe coasta de vest a Newfoundland.

Poziția unică a lui Grenfell oferă studenților internaționali un mediu de învățare vibrant, prietenos și sigur. La Grenfell , dimensiunile noastre de clasă sunt mici, astfel că este ușor să cunoașteți profesorii și colegii de clasă - vă veți simți ca acasă în cel mai scurt timp. Universitatea Memorial se mândrește, de asemenea, cu cele mai mici rate de școlarizare internaționale din țară, oferind în același timp o educație care este respectată în întreaga lume.

Studenții internaționali joacă un rol important în viața studenților la Grenfell . Veți deveni parte a comunității campusului și veți adăuga diversitatea culturală a comunității.

De ce Grenfell? Pentru că suntem minunați, de aceea.

Suntem la prețuri accesibile, dispunem de o locație uimitoare, oferim clase mici într-un mediu sigur, oferim studenților de prim rang garanții de locuințe garantate și beneficiază de facilități de top.

accesibilitate

Ca un campus al Universității Memorial, vă veți bucura de cea mai mică rată de școlarizare în limba engleză vorbită în Canada. Guvernul provincial acordă prioritate educației, oferind finanțare extensivă Universității Memorial. Acest angajament ne permite să oferim o educație post-secundară accesibilă, dar de înaltă calitate.

Clase mici, mediu sigur

Sigur că o mulțime de universități au clase mici, dar la Grenfell, veți cunoaște profeții dvs. pe bază de nume. Și Corner Brook este și mai mic, așa că te vei simți în siguranță și sigur într-unul din cele mai sigure orașe din America de Nord. Oferim grade de licență de calitate în arte, afaceri, educație, arte plastice, asistență medicală, managementul resurselor și știință. Diplome de master sunt oferite în politica de mediu și ecosistemele boreale și științele agricole. Mediul nostru mic de campus vă va ajuta să vă dezvoltați în eforturile dvs. educaționale. Mulți dintre studenții noștri fac, de asemenea, să efectueze cercetări cu profesorii lor - o oportunitate care vă va oferi o experiență unică pe mâini.

Locație, locație, locație

Grenfell este situat într-una din cele mai frumoase locuri din țară: aer curat, ocean roaring, munți maiestuoși. Coasta de vest a Newfoundland este un hub de aventură în vara, iarna, primăvara și toamna. Traseele de drumeții traversează zona. Există locuri pentru schi, snowboard, urcare pe stâncă și zipline. Stațiunea Marble Mountain este la 1.700 de metri de schi și snowboarding de top și Blow Me Down Trails Cross Country Ski Club are 42 de km de trasee îngrijite - la doar câteva minute de campus. Și o scurtă călătorie cu mașina este Parcul Național Gros Morne, un loc de patrimoniu mondial cu adăposturi marine, păduri bogate și fiorduri sculptate de ghețari. Ia-ți groove-ul în aer liber.

De asemenea, suntem o comunitate de teatru înfloritoare, cu mai multe producții în fiecare an. Galeriile noastre de artă sunt acasă la exponate din întreaga lume. Faceți o plimbare în centrul orașului pentru cumpărături, pentru viața de noapte și pentru mese sau vizitați celelalte zone comerciale, inclusiv cartierul cu amănuntul cu cutii mari. Suntem un mic oraș cu tot ce aveți nevoie.

Locații

  • Corner Brook

    20 University Drive, Corner Brook, A2H 5G4, Corner Brook

    Întrebări