Keystone logo
Messiah College

Messiah College

Messiah College

Introducere

Despre Colegiul Messiah

Colegiul Messiah este un colegiu creștin privat, clasat la nivel național, cu un corp de elevi format din 3.305 studenți universitari și absolvenți. Situat în Mechanicsburg, Pa., Messiah este la doar 12 mile de capitala statului, Harrisburg. Colegiul a fost înființat în 1909 de către Biserica Fraților din Hristos. Astăzi, baza de credință a Colegiului este în general evanghelică și include studenți și angajați dintr-o varietate de denominațiuni și tradiții ale credinței creștine.

Declarație de identitate

Colegiul Messiah este un colegiu creștin al artelor și științelor liberale și aplicate. Colegiul este dedicat unui spirit evanghelic îmbrățișat, înrădăcinat în tradițiile Anabaptist, Pietist și Wesleyan ale Bisericii creștine.

Misiune

Misiunea noastră este de a educa bărbații și femeile spre maturitatea intelectului, a caracterului și a credinței creștine în pregătirea pentru viață a slujirii, conducerii și reconcilierii în biserică și în societate.

Motivat de o misiune comună

Angajamentul de deschidere a declarației noastre de misiune - de a dezvolta "maturitatea intelectuală, caracterul și credința creștină" a studenților - reflectă integrarea credinței comune a comunității noastre în fiecare aspect al experienței Colegiului Messiah. Acest model educațional holistic a fost viziunea îndrăzneață a fondatorului nostru SR Smith cu mai mult de 100 de ani în urmă și rămâne o piatră de temelie a identității noastre.

Celelalte componente principale ale misiunii, conducerii și reconcilierii misiunii lui Mesia sunt de asemenea ferm înrădăcinate în contextul credinței noastre creștine. Noi nu slujim doar pentru că este "ceea ce trebuie făcut"; noi slujim pentru că Dumnezeu ne cheamă să ne deschidem inimile celor săraci și nevoiași și să lucrăm pentru dreptate oriunde predomină nedreptatea. Învățăm să conducem credința că Isus este exemplul nostru suprem de conducere cu compasiune, respect și iubire. Și, din cauza credinței noastre, suntem obligați să construim poduri de înțelegere și pace pentru a demonstra dragostea împăcătoare a lui Dumnezeu față de ceilalți.

Campusul nostru

Situat în suburban, sud-central Pennsylvania, Colegiul Messiah este amplasat pe 471 acri pitorești. Indiferent dacă faceți o plimbare de-a lungul pitorescului golf Breeches Yellow, care trece prin campus, ascultați o cursă într-una din clădirile noastre academice de ultima generație, vizionați un joc de fotbal la complexul nostru sportiv în aer liber, concert în uniunea studenților noștri sau pur și simplu bucurându-se de frumusețea campusului, veți fi sigur că vă veți simți ca acasă.

De ce vă veți simți ca acasă?

Pentru că la Mesia, este mai mult decât un campus frumos. Este vorba despre ospitalitate pentru întreaga persoană. Vizitați pentru prima dată? Reveniți la campus pentru anul dvs. senior? Adu-ți bunicii pentru Ziua Bunicilor? Indiferent de motivul, sunteți întotdeauna întâmpinați de chipuri prietenoase și oameni cu adevărat de folos, care doresc să vă ajute cel mai bine.

Crearea unei pasiuni pentru comunitate

Campusul nostru este alcătuit dintr-un grup divers de elevi, personal și facultate. Deși putem veni toți din diferite locuri și medii, facem ca o prioritate să încurajăm relații semnificative în întreaga comunitate a campusului nostru.

În timp ce cele șapte clădiri academice, 12 săli de reședință / apartamente, bibliotecă și multe alte clădiri dedicate închinării, învățării și vieții studențești constituie campusul nostru fizic, sunt cei peste 3.000 de studenți care fac campusul lui Messiah înflorit - Hristos și angajamentul față de excelența academică.

Aproape de toate

Deși nu puteți spune prin împrejurimile noastre pitorești, campusul lui Messiah este la doar o scurtă distanță de mers pe jos de zonele metropolitane din apropiere. Restaurantele din centru, galeriile de muzee și locurile sportive din capitala statului Harrisburg sunt la doar 15 minute distanță. Iar centrele urbane aglomerate din Philadelphia, Baltimore, Washington DC și New York City sunt toate într-o cursă de 2-3 ore. Iar când ați experimentat oportunitățile oferite de orașele noastre din apropiere, vom fi fericiți să vă întâmpinăm înapoi la activitatea campusului nostru!

Locații

  • Mechanicsburg

    Messiah College see new link One College Avenue Mechanicsburg PA 17055, 17055, Mechanicsburg

    Întrebări