Keystone logo
Metro College Of Technology (Canada)

Metro College Of Technology (Canada)

Metro College Of Technology (Canada)

Introducere

Metro College este un PCC înregistrat în baza Legii colegiilor de carieră privată de către Ministerul Educației Avansate și Dezvoltării Competențelor (MAESD). Ca atare, MAESD cere ca anumite rezultate ale elevilor să fie raportate ca indicatori cheie de performanță (KPI). Cele trei indicatori de performanță raportați sunt rata de absolvire; Rata de angajare; și rata implicită a împrumutului pentru studenți. Pentru rata de ocupare a absolvenților, absolvenții sunt contactați la șase (6) luni după absolvirea studenților prin sondaje telefonice efectuate de Forum Research.

Mai jos sunt cele mai recente KPI-uri. Aceasta reprezintă date din 2013. După cum a fost postat de MAESD, „Aceste rapoarte sunt un rezumat al rezultatelor din anul pilot al ministerului pentru calcularea și publicarea KPI-urilor PCC. Ministerul folosește lecțiile învățate din acest prim ciclu de colectare KPI pentru a consolida metodologia de raportare KPI. Datele KPI vor ajuta superintendentul colegiilor private de carieră să stabilească etaloane măsurabile pentru programele profesionale furnizate în sectorul PCC. ”

Definiția KPI-urilor raportate (de la MAESD)

Rata de absolvire

Rata de absolvire este procentul de studenți înscriși ai unei instituții care au absolvit cu succes programele lor de studiu sau așa cum este definit în directiva politică numărul 11 a superintendentului (Colegii private de carieră Indicatori cheie de performanță și obiective de performanță)

Studenții au 200% din durata programului pentru a absolvi pentru a fi considerați absolvenți în „Rata de absolvire”. De exemplu, pentru un program de 26 de săptămâni, studenții ar trebui să absolvească în termen de 52 de săptămâni de la înscriere pentru a fi considerați absolvenți pentru acest lucru rată.

RATA LOCULUI DE MUNCĂ

Rata de angajare a absolvenților înseamnă procentul de absolvenți ai unei instituții care au căutat un loc de muncă și au devenit angajați în termen de șase (6) luni de la absolvirea instituției, sau după cum se stabilește altfel. Forța de muncă este definită ca fiind cei angajați, cei care nu sunt angajați, dar care caută un loc de muncă sau cei care nu sunt angajați, dar care au acceptat un loc de muncă pentru a începe în scurt timp. Acest KPI se calculează contactând statutul de angajat al absolvenților la șase luni de la absolvire.

Locații

  • Toronto

    Don Mills Road,789, M3C 1T5, Toronto

    Programe

    Întrebări