Keystone logo
Budapest Metropolitan University

Budapest Metropolitan University

Budapest Metropolitan University

Introducere

MOTIVELE PENTRU STUDIUL ÎN BUDAPESTA

  • Diplomele de licență și de masterat acordate de instituțiile de învățământ superior din Ungaria sunt recunoscute în toate țările UE
  • costuri de viață la prețuri accesibile - valoare bună pentru bani
  • O scenă pentru o viață culturală plină de viață
  • Mediu sigur
  • libera circulație în cadrul Uniunii Europene
  • Patrimoniul european combinat cu un stil de viață cosmopolit
  • "Cele mai bune locuri culturale și de divertisment din lume pentru tinerii mulțimi" - Lonely Planet

RECTORUL te salută

Dragi studenți potențiali, vă urez bun venit în numele comunității Budapest Metropolitan University din Budapest Metropolitan University ( METU ). Sper cu adevărat că veți găsi calea spre succes

la universitatea noastră. METU fost înființată în 2001 (denumită în acel moment BKF) și de când am devenit cea mai mare universitate privată din Ungaria. Aceasta înseamnă că veți avea o mulțime de oportunități de a vă lărgi

orizonturile tale:

Puteți obține cunoștințe practice care vă permit să reacționați la schimbările de pe piața muncii.

Profesorii și lectorii noștri practică și profesioniști care actualizează continuu conținutul lecturilor. Astfel vei învăța mereu cele mai recente informații, practici și tendințe.

Aceste cunoștințe sunt de o importanță majoră pe piața muncii, de aceea ne vom asigura că vă puteți exersa abilitățile în lucrările de proiectare din viața reală. În plus, considerăm că dezvoltarea creativității și construirea propriului brand personal vă va face cu adevărat un succes în viitor.

Studenții de afaceri și de comunicare pot participa la formarea noastră unică MyBrand, care vizează construirea brandului dvs. personal și găsirea căii potrivite pentru dvs.

Avem peste 1000 de studenți internaționali din 90 de țări din întreaga lume.

Suntem mândri de cei 2500 de parteneri de afaceri profesioniști care oferă diverse materiale de instruire și stagii de practică sau plasament cu normă întreagă pentru studenții noștri.

Avem peste 190 de universități internaționale partenere, unde puteți petrece 1 sau 2 semestre cu bursă. Aceasta este o altă modalitate excelentă de a vă îmbogăți studiul.

Sunt convins că toți cei care aleg METU au cele mai bune șanse să devină profesioniști de succes în domeniul lor. Sunt mândru de studenții și absolvenții noștri care dovedesc că suntem pe drumul cel bun.

METU ECHIPA METU ACEASTA ANUL!

Prof. Dr. Balint Bachmann DLA

Rectorul METU

De ce METROPOLITAN?

WE CREEAZĂ NOI CĂI DE GĂSIRE ȘI REALIZARE, FĂCUTAȚI STAUȘIILE NOASTRE AS PACEMAKER ȘI UN LOC INSPIRING DE STUDIU.

Cunoștințe profesionale la prețuri realiste!

Opțiuni de carieră unice: peste 400 de oportunități de stagiu la companii remarcate și posibilitatea de a se alătura comunității profesionale deja în cadrul universității. În timpul atelierelor și grupurilor de studiu de la METU , aveți ocazia de a câștiga experiență, de a vă îmbunătăți abilitățile și de a vă bucura de o echipă de lucru. Personalul specialiștilor reputați: Pe lângă cadre universitare recunoscute, profesioniștii de top din domeniul afacerilor sunt, de asemenea, recrutați echipei noastre de lectură. Expunerea externă prin intermediul programelor internaționale de schimb valutar în Austria, Belgia, Canada, Republica Cehă, Anglia, Franța, Germania, Italia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Statele Unite , și un număr tot mai mare de alte țări. Viața vieții studențești! Excursii în Ungaria și în străinătate, nopți culturale, cluburi de hobby, cluburi academice și alte programe fantastice. Clădiri moderne, atmosferă plăcută, tehnologii moderne cu mai mult de 400 de stații de calculatoare, un laborator de limbă, un studio de sunet, un studio de radio și televiziune, plăci inteligente, o bibliotecă multimedia și acces WiFi în întreaga zonă a campusului . Greenbelt în inima orașului: Parcul clădirii principale din campusul din strada Nagy Lajos Király și campusurile centrale din strada Rózsa și strada Rottenbiler creează un mediu liniștit atât pentru scopuri de studiu, cât și pentru recreere. Biblioteca școlară la fața locului și biblioteca de referință gratuită! Acces usor! Toate facilitățile sunt ușor accesibile de principalele hub-uri de transport public.

Locații

  • Budapest

    Budapest Metropolitan University, Budapest Nagy Lajos király útja 1-9. , H-1148, Budapest

Întrebări