Keystone logo
Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit la Universitatea Macromedia – universitatea pentru transformarea digitală

Alegerea unei universități este o decizie importantă în viață. Este locul în care puneți bazele viitoarei rețele de carieră și descoperiți domeniul de lucru ales și începeți să vă modelați identitatea profesională. Suntem încântați că v-ați interesat de Macromedia, o universitate privată germană recunoscută, și am dori să vă spunem mai multe despre cum vă putem ajuta să vă modelați viitorul.

Programele noastre – viitorul tău

La Universitatea Macromedia, ne concentrăm pe studenții noștri. Ne propunem să creăm un spațiu în care se pot dezvolta. Promovăm competențe cheie precum abilitățile de comunicare și mentalitatea antreprenorială. O mare parte a cursurilor noastre se bazează pe proiecte practice care iau forma unui coaching individual. Transformarea digitală schimbă în mod fundamental structura lumii noastre profesionale și avem nevoie de oameni în centrul acestor schimbări care sunt capabili să gândească peste discipline și să își asume responsabilitatea personală. Aceștia sunt oamenii pe care îi educăm. În calitate de universitate pentru transformarea digitală, ne vedem rolul de facilitatori: le permitem studenților noștri să înțeleagă și să modeleze schimbarea. Procesul și rezultatul pot fi încapsulate succint: te schimbi.

Programele noastre de studiu sunt un amestec de prelegeri teoretice și lucrări practice pe proiecte. Studenții sunt încurajați să-și asume responsabilitatea pentru studiile lor și li se oferă oportunitatea de a se angaja cu figuri de top din media și jucători cheie din organizațiile internaționale, care lucrează îndeaproape cu universitatea în calitate de lectori invitați și sponsori ai proiectelor. Oferim cursuri de licență cu normă întreagă și cursuri postuniversitare de master pentru o carieră internațională în sectorul media și comunicații. Toate programele sunt acreditate de FIBAA și conduc la o diplomă recunoscută la nivel internațional. O colaborare cu partenerul nostru din Marea Britanie, Universitatea Westminster, ne permite să oferim diplome de licență suplimentare în cadrul programelor noastre de licență.

Programul de master – modelarea viitorului digital în poziții superioare

În principiu, programele de master Macromedia sunt strâns aliniate cu cerințele profesionale ale industriei mass-media și a comunicațiilor. Acest principiu se reflectă în procesele de predare ale universității. Toate prelegerile sunt susținute în limba engleză și susținute într-o manieră stimulativă și practică în clase mici.

Studiile de caz, simulările și lucrările pe proiecte – mai ales în cooperare cu întreprinderile media – ajută studenții să dezvolte expertiză care va facilita accesul la cariere râvnite. Cu clase restrânse și supervizare intensivă, mediul de învățare al Macromedia reflectă cultura anglo-saxonă de master, inclusiv coaching individual de către lectori calificați. Școala noastră absolventă vă va dota cu metodele și instrumentele relevante pentru a modela în mod activ transformarea permanentă a societății și economiei ca profesionist, pregătindu-vă pentru o carieră de succes cu perspective excelente de viitor.

Beneficiile alegerii Universității Macromedia

 • Locul de top în clasamentul CHE 2014/15
 • Clase mici cu supraveghere individuală intensivă
 • Diplome recunoscute la nivel mondial, aprobate de stat
 • Campusuri din Berlin, München și Köln; Berlinul și München se află în Top 10 „Best Student Cities 2017” de Top Universities
 • Proiecte autentice, orientate spre practică, cu peste 500 de companii cunoscute
 • Profesori cu înaltă calificare și persoane din industrie ca lectori
 • Laboratoare media bine echipate
 • Perspective puternice de carieră în Germania: viză de 18 luni după absolvirea cu succes
 • Cursurile de master au loc trei zile pe săptămână
 • Programe de studiu integral în limba engleză
 • Campusuri situate în orașele industriale de top din Germania
 • Rețea mondială de universități partenere

Caracteristici Campus

Campusul nostru – conectat la cei mai buni jucători din industrie din Germania

Campusurile noastre au sediul în unele dintre cele mai vibrante orașe ale Germaniei: München, Stuttgart, Köln, Hamburg, Freiburg, Leipzig și Berlin. Studenții noștri beneficiază de interconectarea noastră excelentă cu industria locală în fiecare locație din campus. Universitatea are aproximativ 100 de profesori și oameni de știință și experți renumiți din companii media, companii multinaționale, universități și agenții de comunicații. Aproximativ 3.000 de studenți au fost înscriși până acum, inclusiv un număr tot mai mare de studenți internaționali care aleg să studieze la Macromedia, contribuind la consolidarea culturii cosmopolite deja înfloritoare de la Universitatea Macromedia.

  Locații

  Locații
  • Munich

   Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

   • Berlin

    Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

    Întrebări