Keystone logo
Mid-Atlantic Christian University

Mid-Atlantic Christian University

Mid-Atlantic Christian University

Introducere

Mid-Atlantic Christian University este o instituție de învățământ superior creștin a cărei misiune este de a avea impact asupra lumii prin transformarea oamenilor obișnuiți în lideri creștini extraordinari.

Mid-Atlantic Christian University se concentrează pe pregătirea studenților pentru a trăi o viață cu scop și semnificație care îl glorifică pe Dumnezeu. La Mid-Atlantic Christian University , veți găsi o comunitate de credință într-o atmosferă de bursă. Misiunea noastră este de a transforma oamenii obișnuiți în lideri creștini extraordinari. Căutăm să dezvoltăm bărbați și femei cu valori, cunoștințe și abilități pentru a avea impact asupra lumii. Dacă sunteți în căutarea unei universități în care să fiți întinși din punct de vedere academic, social și spiritual, Mid-Atlantic Christian University este pentru dvs.!

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Elizabeth City

    North Poindexter Street,715, 27909, Elizabeth City

    Întrebări