Keystone logo
Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Introducere

Colegiul de Științe ale Comportamentului și Sănătății este o alianță de discipline cu scopul comun de a oferi programe academice de calitate pentru a pregăti studenții pentru învățare și servicii pe tot parcursul vieții. Facultatea colegiului promovează un mediu centrat pe studenți, utilizând parteneriate și învățare bazată pe dovezi și realitate. Absolvenții noștri demonstrează cunoștințe, abilități, creativitate și integritate în contribuțiile lor profesionale.

Obiectivul 1 - Stabilirea unui mediu divers, inclusiv facultate și studenți / majori, care să reflecte caracteristicile și să răspundă nevoilor populațiilor deservite.

Obiectivul 2 - Sfătuiți în mod sistematic cursurile universitare și absolvenții absolvenți în toate disciplinele pentru a menține calitatea academică și a îndeplini în mod eficient cerințele de absolvire.

Obiectivul 3 - Menținerea calității programului prin acreditare, parteneriate excelente în cadrul comunității, statului, regiunii și țării, precum și standarde înalte de predare.

Obiectivul 4 - Crearea de metode eficiente și eficiente pentru colaborare, cercetare și servicii pentru a satisface nevoile majorilor noștri și aspirațiile lor profesionale.

Locații

  • Murfreesboro

    East Main Street,1301, 37132, Murfreesboro

    Întrebări