Keystone logo
Middlebury College

Middlebury College

Middlebury College

Introducere

Middlebury este un colegiu universitar; o școală postuniversitară pentru studii internaționale; o casă pentru studiu imersiv de limbă; o școală postuniversitară pentru studiul literaturii, alfabetizării și pedagogiei; un lider al școlilor din străinătate care se întind pe tot globul; și o casă pentru cea mai veche și mai prestigioasă conferință de scriitori din lume.

Middlebury este o instituție care pregătește studenții să abordeze cele mai provocatoare probleme ale lumii și o face angajându-i în viața minții și a sufletului.

La Middlebury, ne-am angajat să educăm studenții în tradiția artelor liberale, care întruchipează o metodă de discurs, precum și un grup de discipline; în specialitățile noastre orientate științific și matematic, la fel ca în științele umaniste, științele sociale, artele și limbile, subliniem reflecția, discuția și interacțiunile intense dintre studenți și membrii facultății. Comunitatea noastră rezidențială vibrantă, facilitățile remarcabile și diversitatea activităților noastre co-curriculare și a serviciilor de sprijin există toate în primul rând pentru a servi acestor scopuri educaționale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Middlebury

    Old Chapel Road,14, 05753, Middlebury

    Întrebări