Keystone logo
Milligan College

Milligan College

Milligan College

Introducere

De peste 150 de ani, Milligan a educat bărbați și femei să conducă și să slujească. Angajamentul nostru față de educația de arte liberale centrată pe Hristos a determinat Milligan să devină o instituție de arte liberale în creștere și bine respectată. Datorită accentului pus pe bursă, comunitate și credință, studenții vin din întreaga lume pentru a experimenta abordarea noastră distinctă diferită a învățământului superior.

Milligan oferă mai mult de 100 de specialități, minori, diplome pre-profesionale și concentrații într-o varietate de domenii, împreună cu programe de absolvire a absolvenților și adulților. Recunoscută în mod constant pentru calitate și valoare, Milligan a fost recent clasată de US News și World Report drept una dintre cele mai bune universități regionale din sud pentru calitate și valoare; numită una dintre primele 20 de universități de master din Washington Monthly din țară; și în 2016, listate ca cele mai bune 2 universități din Tennessee de BestColleges.com.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Elizabethton

    Neth Drive,101, 37682, Elizabethton

    Întrebări