Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Introducere

Bine ați venit pe site-ul web al Colegiului Resurselor Forestiere. Sunt atât de bucuros că ați profitat de această ocazie pentru a vă uita în jur și a descoperi programele interesante de predare, cercetare și servicii oferite în Colegiul Resurselor Forestiere.

Dacă aceasta este prima dvs. vizită, permiteți-mi să vă fac cunoștință cu Colegiul Resurselor Silvice. Din 1954, am absolvit peste 4.200 studenți în silvicultură, produse forestiere, animale sălbatice, pescuit și acvacultură. Acești studenți - absolvenții noștri - servesc acum în funcții de conducere ale agențiilor de stat și federale, directorilor executivi ai companiilor de produse forestiere, consultanților privați și antreprenorilor. Colegiul resurselor forestiere este singurul program educațional acreditat la nivel național din stat pentru educarea și dezvoltarea viitorilor lideri în resurse naturale.

Colegiul se angajează să promoveze dezvoltarea profesională și intelectuală a studenților noștri. Suntem cu adevărat o comunitate academică dedicată conservării și utilizării pădurilor și a altor resurse naturale prin programe integrate.

Colegiul de resurse forestiere include departamentele de silvicultură; animale sălbatice, pescuit și acvacultură; și bioproduse durabile. Oferim patru specializări cu paisprezece opțiuni și sute de cariere. Grupul de cercetare al Colegiului este Centrul de Cercetare a Pădurilor și Faunei Sălbatice și colaborăm îndeaproape cu Stația de Experimente Agricole și Silvice din Mississippi. Bratul de informare al Colegiului este MSU Extension Service.

Multe dintre programele noastre sunt acreditate de agențiile competente și oferim numeroase burse și locuri de muncă cu jumătate de normă pentru studenții calificați.

Misiunea Colegiului este de a promova, sprijini și permite gestionarea, conservarea și utilizarea pădurilor și a altor resurse naturale în beneficiul părților interesate din Mississippi, națiune și lume. Vă rugăm să luați un moment pentru a analiza viziunea completă a Colegiului.

Sper să vă bucurați de vizită. Avem multe programe interesante, o facultate dedicată, facilități de ultimă generație și multe altele. Dacă vă pot fi de ajutor, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Wes Burger

Decan interimar

Locații

  • Mississippi State

    75 B. S. Hood Road, 39762, Mississippi State

    Întrebări