Keystone logo
Missouri Western State University

Missouri Western State University

Missouri Western State University

Introducere

Missouri Western State University are o mândră tradiție de a oferi educație de înaltă calitate și accesibilă studenților din statul Missouri și nu numai. Suntem o instituție de patru ani, susținută de stat, care oferă o varietate de programe de licență și oferă masterate profesionale, diplome de bacalaureat de patru ani, diplome asociate de doi ani, programe de transfer pre-profesionale și certificate de un an. De asemenea, Universitatea oferă seminarii, conferințe și ateliere adecvate nevoilor comunității.

Studenții provin din toate Statele Unite și din mai mult de 30 de țări. Și absolvenții noștri trăiesc și lucrează în întreaga lume. De la începuturile sale umile din 1915, Missouri Western continuă să-și aprofundeze impactul asupra comunității, regiunii, națiunii și lumii.English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Saint Joseph

    Downs Drive,4525, 64507, Saint Joseph

    Întrebări