Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Managementul Afacerilor Internaționale
Marbella International University Centre

BA (Hons) Managementul Afacerilor Internaționale

Marbella, Spania

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18.900 / per year

În campus

Introducere

Vă ajutăm să obțineți o imagine de ansamblu a celor mai relevante subiecte din domeniul afacerilor internaționale. Vă dezvoltăm înțelegerea modului în care companiile multinaționale și strategiile lor se aplică cunoștințelor nou dobândite prin exemple practice și cazuri de afaceri contemporane. Ne propunem să vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în cariera dvs. și pentru a obține o diplomă valoroasă acordată de University of West London.

Vă ajutăm să învățați cum să luați decizii cu miză mare și să dezvoltați strategii de afaceri, îmbunătățindu-vă în același timp capacitatea de a-i influența pe ceilalți în diferite culturi, funcții și ierarhii. Ne propunem să vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în carieră și pentru a obține o diplomă.

Oferim un BA (Hons) în Managementul Afacerilor Internaționale, care se bazează pe concepte moderne de afaceri și pe experiența profesională în industrie la nivel mondial. Echipa noastră de educatori specializați în domeniile afacerilor, economiei, finanțelor, marketingului, designului de comunicare și negocierii vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în carieră și pentru a obține o diplomă. În plus față de echipa noastră de curs de bază, mai mulți experți din industrie participă la prelegeri invitate pe parcursul cursului.

La MIUC, vă oferim instrumentele teoretice și practice pentru a vă dezvolta abilitățile de gândire critică și creativă și pentru a prospera într-o economie globalizată. Profesorii noștri își folosesc expertiza pentru a vă preda teoria relevantă, precum și practicile din industrie, subliniind oportunitățile oferite de o educație terțiară înrădăcinată în internaționalism și practicitate.

Programul nostru are o structură modulară care acoperă trei ani de studiu în domeniul afacerilor și al căilor sale de urmat. Oferim module obligatorii care vă oferă cunoștințele și abilitățile de bază de care aveți nevoie, în timp ce modulele elective și lingvistice vă permit să vă modelați cursul pentru a vă adapta interesele și aspirațiile profesionale.

Pe parcursul următorilor trei ani, vă vom ghida în studiul managementului afacerilor internaționale, al finanțelor internaționale și al marketingului internațional. De asemenea, veți examina diverse contexte de afaceri internaționale situate în cadrul piețelor emergente și al economiilor avansate. La MIUC, vă încurajăm să adoptați o abordare activă a învățării dvs., informând și modelând direcția călătoriei dvs. de învățare și direcția viitoarei cariere.

Pentru această diplomă, vă vom învăța cum să:

  • să formuleze și să pună în aplicare o strategie de afaceri de succes.
  • Crearea de oportunități de afaceri cu modele de afaceri scalabile și sustenabile.
  • Elaborarea de strategii de resurse umane care să detalieze recrutarea, gestionarea performanțelor și dezvoltarea forței de muncă.
  • Gestionați activele necorporale, cum ar fi produsul, prețul, plasarea și promovarea.
  • Consolidarea poziției de negociere printr-o pregătire asiduă, prin analizarea și cuantificarea alternativelor la tranzacție.
  • Să se angajeze în gestionarea proceselor, gestionarea lanțului de aprovizionare și gestionarea relațiilor cu clienții.
  • Planifică și controlează resursele și procesele pentru a atinge obiective specifice în cadrul unor eforturi temporare.
  • Stăpânirea traducerii măsurătorilor de afaceri în informații de afaceri prin gestionarea mecanismelor de control pentru a pune în aplicare strategia. Ne angajăm să vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în cariera dvs. și pentru a obține o diplomă.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări