Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Politică și relații internaționale
Marbella International University Centre

BA (Hons) Politică și relații internaționale

Marbella, Spania

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18.900 / per year

În campus

Introducere

Puteți studia o diplomă interdisciplinară în domeniul relațiilor internaționale, care se bazează pe domeniile academice ale științelor politice, istoriei, dreptului și economiei. Ne propunem să vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în cariera dvs. și pentru a obține o diplomă valoroasă acordată de University of West London.

Sunteți intrigat de originile problemelor globale și de potențialele remedii pe care acestea le implică? Vă gândiți la rațiunile care stau la baza alegerilor guvernamentale și organizaționale internaționale? Cursul nostru de politică și relații internaționale este conceput pentru a desluși aceste complexități și nu numai.

Prin intermediul lecturii analitice și al discursului, vă veți îmbunătăți înțelegerea peisajului global actual la nivel local, regional și global. În plus, această diplomă în politică vă va dota cu competențe adaptabile în rezolvarea eficientă a problemelor și cu aptitudinea de a gândi independent.

După absolvire, veți avea capacități de cercetare pragmatică și o gamă largă de cunoștințe care pot fi utilizate în mod eficient în diverse arene profesionale din domeniul politic și nu numai.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări