Keystone logo
Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Introducere

81831_20180912h5A7GTwke8dvnzq1_QZ5bR_large.png

DESPRE MCBS

Modern College of Business and Science (MCBS) din sultanatul Oman este un colegiu privat, licențiat de Ministerul Învățământului Superior și înființat în 1996. În 2004, MCBS a solicitat acreditarea instituțiilor și programelor pentru a oferi diplome de licență în Oman. MCBS a avut succes în aplicarea sa și pe baza tăriei sale de prezentare, Colegiul a fost provizoriu acreditat de către Consiliul de Acreditare al Sultanatului din Oman pentru a oferi grade asociate și Bachelor. Colegiul oferă programe educaționale care să răspundă nevoilor studenților individuali, precum și nevoilor comunităților de afaceri și industriale.

Colegiul oferă diplome în administrarea afacerilor (cu 5 domenii de accent în contabilitate, marketing, MIS, management și economie)

MCBS operează un program de fundație care conține un program intensiv de limba engleză ca a doua limbă și oferă un certificat în ESL pentru acei studenți care finalizează cu succes cursul. Împreună cu ESL, unele cursuri ale Fundației, cum ar fi matematica de bază, matematica aplicată și tehnologia informației, sunt de asemenea obligatorii pentru acei studenți care trebuie să urmeze o diplomă la Colegiu. Acest lucru este în concordanță cu standardele programelor de fundație propuse de Consiliul de Acreditare din Oman și MCBS este unul dintre primele colegii care au implementat acest lucru.

Raportul MCBS privind auditul de calitate, lansat în decembrie 2009 de către Consiliul de Acreditare din Oman după a doua vizită a colegiului la Colegiu, a apreciat bunele practici ale MCBS. Raportul susține eforturile noastre academice și de îmbunătățire a serviciilor. Raportul a felicitat și relația de lungă durată cu UMSL, care și-a îmbunătățit standardele și a dat o dimensiune internațională curriculumului. De asemenea, a susținut numirea Fulbright Scholars la MCBS pentru a spori curriculum-ul și a adăuga expertiză facultății sale. Diseminarea informațiilor electronice către personal și studenți a fost, de asemenea, recomandată în raport.

81833_20180912R11nDmucf2pqZ5vd_8ho9t_large.png

MCBS FACTS

Iată câteva fapte și cifre rapide despre Modern College of Business and Science .

  • MCBS este primul colegiu din Orientul Mijlociu care va fi recunoscut de Asociația Industriilor de Tehnologii de Calcul (CompTIA), SUA

  • MCBS lector la departamentul IT, domnul Jayan C Kurian a fost desemnat ca expert în materie de materie pentru CompTIA O examinare profesională

  • La MCBS studenții noștri provin din 16 țări și Facultatea noastră din 12 țări.

  • Colegiul modern de afaceri

  • La MCBS beneficiați de o diplomă de licență în administrarea afacerilor și informatică. Diplomă asociată în tehnologia de comunicare a informațiilor, administrarea afacerilor și informatică. De asemenea, puteți primi un certificat în limba engleză ca a doua limbă.

  • Elevii care primesc ajutor financiar: 80%

Top 10 motive pentru a participa la MCBS

81834_20180912IbSAbQoNuPKzLpXT_D5099_large.png

Locații

  • Muscat

    Modern College of Business & Science, , Muscat

Întrebări