Keystone logo
Mohawk College

Mohawk College

Mohawk College

Introducere

Angajamentul lui Mohawk de a construi un mediu incluziv, primitor și de susținere

Întărirea conducerii Mohawk către echitate, diversitate și incluziune este o prioritate cheie în planul strategic al colegiului nostru. Credem în a oferi tuturor celor care învață și lucrează la Mohawk un mediu incluziv, primitor și de susținere. Mai mult, diversitatea bogată dintre studenții noștri și comunitățile pe care le deservim ar trebui să se reflecte în forța noastră de muncă.

Mohawk face progrese pe multe fronturi. În primăvara anului 2016, am lansat o inițiativă pentru ca Mohawk și comunitatea noastră să fie și mai primitori pentru studenții și noii veniți internaționali. Echipa noastră de conducere trebuie să finalizeze o evaluare interculturală, în timp ce atelierele de echitate, diversitate și incluziune au fost oferite tuturor angajaților.

Acum adoptăm cinci angajamente de echitate, diversitate și incluziune pentru a ne accelera progresul și pentru a face Mohawk un lider în rândul colegiilor din Ontario și al angajatorilor regionali. Următoarele angajamente au fost dezvoltate după revizuirea celor mai bune practici și consultarea internă:

Locații

  • Hamilton

    135 Fennell Avenue West, , Hamilton

    Întrebări