Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

Introducere

La Scoala Feliciano de Business de la Universitatea de Stat Montclair, suntem conduse de un singur scop: de a transforma studenții de astăzi în liderii de afaceri de mâine.

Ca un student School of Business, veți dobândi abilitățile, cunoștințele și experiența de care aveți nevoie pentru a concura cu succes pe piața globală de astăzi. Programele noastre oferă un set unic de experiențe proiectate pentru a conduce succes într-o gamă de non-profit corporativ și sectorul public.

Perspectiva analitică

Vei angaja cu o facultate de clasă mondială de lideri de opinie și profesioniștii din industrie, care vă vor ajuta să dobândească gândire analitică, abilități de comunicare și de conducere strategice care stau la baza succesului profesional de durată.

Programul nostru de MBA riguros va propulsa cariera curentă la nivelul următor sau schimbi treptele de viteză și de a explora noi directii. Va oferim flexibilitatea de care aveți nevoie, cu un curriculum care dezvoltă talentul și abilitățile dumneavoastră - în timp ce cazarea programul de lucru.

Interacționat cu lumea întreagă de afaceri

educația ta globală nu se va termina în clasă. Vei fi capabil de a pune în practică teoria de afaceri - și să câștige experiență comercială, cu potențialii angajatori - de la hands-on programe de co-op și internship.

Prin cursuri și programe programate regulat, se va angaja și luați legătura cu liderii de remarcat de afaceri și antreprenori, prietenii si partenerii companiei, precum si o retea de absolventi implicati activ, care vor deschide ușile pentru tine de-a lungul carierei tale. absolventii nostri sunt lideri in domeniile lor si sunt o resursa de nepretuit pentru tine pe tot parcursul vietii tale profesionale. Accesul la această rețea de dinamică. absolventii dedicat este o parte vitală a experienței școlare de afaceri.

Un Agile Mindset

Ce face ca un lider de afaceri? Credem ca este abilitatea de a se adapta și de a răspunde la provocările unui mediu de afaceri în evoluție.

Serviciile noastre Cariera Center va ajuta să identifice și să exploreze opțiunile de carieră cel mai bine-fit, conecta cu programe de internship sau de teren un loc de muncă cu normă întreagă în domeniul ales.

Când vă alăturați comunității noastre diversificat de studenți agil, inventivi, va dezvolta mentalitatea și abilitățile de care aveți nevoie pentru o durată de viață a succesului personal și profesional.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

    Întrebări