Keystone logo
Moravian University BA în Studio Art
Moravian University

BA în Studio Art

Bethlehem, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 50.500 / per year *

În campus

* Taxă completă 2020-21 pe an pe an

Introducere

Bursele de până la 25.000 USD pentru studenții internaționaliMoravian University oferă un premiu internațional pentru meritul studențesc bazat în primul rând pe realizările academice: note, puterea programului dvs. academic, scorurile dvs. TOEFL sau IELTS și scorurile SAT dacă sunt trimise.

Moravian University cultivă o comunitate academică vibrantă, dedicată gândirii creative și critice. Facultatea și studenții noștri împărtășesc pasiunea pentru artă ca o sărbătoare a puterilor imaginative și intelectuale ale minții. Arta este prin natura sa un domeniu interdisciplinar și trans-cultural care invită elevii să ia în considerare modul în care arta reflectă și modelează societatea, politica, etica și cultura. La Moravian University , crearea de artă este o formă de realizare a sensurilor care se bazează pe invenție, cercetare și o minte infinit de curioasă pentru a construi noi cunoștințe, a încuraja exprimarea de sine și a explora comunicarea vizuală. Elevilor li se oferă posibilitatea de a-și dezlănțui creativitatea prin proiecte dinamice care îmbrățișează asumarea riscurilor, rezolvarea problemelor, revizuirea și auto-reflectarea.

Piesa de artă a studioului este concepută pentru a pregăti studenții pentru cariere în artele plastice în domenii precum desenul, pictura, sculptura, ceramica sau tipografia. Poate servi și ca bază pentru studii postuniversitare în arte plastice.

Există opțiuni de două grade în arta de studio:

 • BA: oferă posibilitatea de studii suplimentare în alte discipline, inclusiv minori sau duble majors.
 • BFA oferă o experiență de artă de studio mai intensă, cu cursuri de artă mai solicitate.

Studenții la Studio Art, BFA vor urma 17, mai degrabă decât 13, cursuri de artă.

Notă: Ambele opțiuni necesită finalizarea curriculum-ului Learning-in-Common (LinC) în arte liberale.

stagii

Ca parte a ART 375, Practici profesionale, studenții lucrează cu un artist profesionist la responsabilități precum publicitate și dezvoltare de site-uri web, practici de afaceri și promovare. Mulți studenți optează, de asemenea, pentru a finaliza un stagiu la un artist sau o organizație de artă. Căutarea și lucrul cu un artist este o parte importantă a experienței de învățare.

Facilităţi

 • Educație artistică - Sala Sud 104
 • Gravură și fundații vizuale
 • Ceramică și 3-D
 • Pictura
 • Studiourile studențești
 • Laboratoare de design grafic și interactiv și media
 • Photo Lab

168091_pexels-photo-102127.jpeg
Daian Gan / pexels

De ce Moravia?

Este vorba despre experiență! Oportunitățile de aici schimbă viața. Iată o previzualizare a ceea ce veți experimenta ca student la Moravian University

 • Un campus compatibil cu tehnologia: fiecare student primește un MacBook Pro și un iPad imediat ce depun
 • Învățare personalizată: avem un raport student-facultate de 11: 1 și o clasă medie de 17 studenți
 • Orașul clasic al colegiului: Moravian este situat în centrul istoric din Betleem, PA
 • Suport pe tot parcursul vieții: Salutați Centrul pentru Carieră și Angajament Civic!
 • Educație globală: alegeți peste 20 de programe de studiu în străinătate
 • Oportunități dincolo de clasă: participați la cercetare, implicare civică, programe de burse, stagii și multe altele.
 • O rețea vastă și activă: există peste 20.000 de absolvenți din Moravia în întreaga lume, gata să vă ajute să obțineți un loc de muncă

Cerințe de aplicare

 1. Aplicația online a Moravian University sau Aplicația comună. (Puteți trimite gratuit o cerere online.)
 2. Licență: Dosare academice oficiale ale școlii secundare (liceu). (traduceri originale și certificate) Absolvent: Transcript oficial al colegiului / universității. Transcrieri oficiale (trebuie evaluate de ECE sau WES dacă nu sunt bazate pe SUA) de la toate instituțiile care au participat anterior, un CV profesional, scrisoare de intenție către Comitetul de admitere, scoruri oficiale GMAT - Întrebați despre opțiunea noastră de renunțare GMAT! (Vizitați MBA.com pentru informații despre luarea GMAT,) două recomandări și un interviu.
 3. Licență: Scoruri oficiale de testare (SAT sau ACT.) Dacă limba engleză nu este limba dvs. maternă, trebuie să trimiteți scorurile TOEFL (Test of English as a Foreign Language) sau IELTS (International English Language Testing Scores), iar acest lucru este obligatoriu pentru toți bobocii solicitanților. Se pot renunța la cerințe pentru studenții care fac transferul, în funcție de transcrierile colegiului sau ale universității. Vă rugăm să rețineți că Moravian University nu oferă un program de engleză ca limbă a doua (ESL). Absolvent: dovadă a competenței în limba engleză ca test (IELTS, TOEFL, Duolingo) sau eșantion de scriere, precum și orice cerințe suplimentare pentru programul dvs. specific.
 4. Formularul „ Certificarea finanțelor ” (inclus în pachetul de cerere) care confirmă faptul că dvs. și sponsorul dvs. înțelegeți costul total al educației și că există fonduri adecvate pentru a vă acoperi cheltuielile educaționale în condiții normale, prin programul complet.
 5. O scrisoare de la un oficial bancar sau extrasele de cont trebuie să însoțească toate cifrele indicate în formularul „ Certificarea finanțelor ” pentru verificare. Cu toate acestea, toate documentele trebuie să fie datate în termen de 6 luni de la depunerea cererii.
 6. Dovada sprijinului financiar. Studentul trebuie să demonstreze că are cel puțin echivalentul licenței: 63.523,00 dolari (USD), absolvent: 39.672,00 dolari (USD), care le este disponibil pentru cheltuieli educaționale. Banii pot fi în orice țară și în orice monedă. Sursele acceptabile de resurse financiare sunt conturile de economisire, conturile de verificare, conturile pieței monetare și certificatele de depozit. Dacă Moravian vă acordă o bursă de merit (DOAR studenții), puteți deduce suma bursei din totalul de 63.523,00 USD (SUA).
 7. O scrisoare de recomandare a unui consilier de orientare (numai pentru studenți).
 8. O declarație personală sau un eseu (numai pentru studenți)

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări