Keystone logo
Morehouse College

Morehouse College

Morehouse College

Introducere

Bărbații din Morehouse se străduiesc să fie suficient de înalți pentru a ne purta coroana de așteptări mari și titlul de Morehouse Man. Un om Morehouse este un succes academic, intelectual și profesional. Inspirat de frați și profesori puternici, inteligenți, critici și de susținere, un bărbat Morehouse se străduiește să facă același lucru.

Frații Morehouse devin și rămân cei mai influenți ghizi și cei mai apropiați prieteni ai Omului Morehouse. Încă din prima zi, frații lor îi inspiră, îi provoacă, îi trage la răspundere și îi susțin. Frăția Morehouse se extinde de-a lungul generațiilor, în întreaga țară și în fiecare industrie și domeniu al vieții.

În această cultură strâns legată, profesorii fac mai mult decât predau - ei îndrumă, îngrijesc și încurajează. Acestea oferă îndrumări înțelepte și perspective experimentate, provocându-l pe Omul Morehouse să pună la îndoială ipotezele lor și să își ridice ambițiile. Morehouse nu împinge un om Morehouse în direcția corectă - vă arătăm cum să descoperiți acest lucru pentru voi înșivă, cum să vă găsiți adevărata cale. Și deține-l.

Morehouse Men se străduiește să obțină mai mult decât succese tipice. Ei caută să se îmbunătățească continuu pe ei și comunitățile lor. Și în timp ce o diplomă deschide porțile, misiunea noastră este să ne asigurăm că, atunci când un om Morehouse trece prin ele, intră ca un om cu o minte și un caracter puternic. Un om care știe tot ce este capabil. Un om care se cunoaște pe sine. Un lider. Un om în plin.

Locații

  • Atlanta

    Westview Drive Southwest,830, 30314, Atlanta

    Întrebări