Keystone logo
Morris Brown College

Morris Brown College

Morris Brown College

Introducere

Morris Brown College ( MBC ) a fost fondat pe principiile creștine de către Biserica Episcopală Metodistă Africană și este înfrumusețat de statul Georgia ca un colegiu privat, coeducațional, liberal, angajat în predare, cercetare și serviciu public în artă, științe umane, sociale și științe ale naturii și programe profesionale.

Misiunea Morris Brown College este de a oferi oportunități educaționale într-un mediu pozitiv și favorabil, care să le permită studenților să devină persoane pe deplin funcționale în societatea noastră globală. Colegiul pregătește absolvenții să trăiască vieți semnificative și pline de satisfacții, permițându-le astfel să aducă contribuții constructive social și relevante din punct de vedere cultural pentru societate.

În angajamentul său față de excelența academică, Morris Brown College oferă experiențe care încurajează și sporesc dezvoltarea intelectuală, personală și interpersonală pentru studenții care au demonstrat potențialul de a concura într-un program dificil de studii universitare de licență.

Morris Brown College a fost aprobat și reînnoit ca institut de învățământ superior de către Comisia de educație postsecundară nonpublică din Georgia (GNPEC), care autorizează și reglementează operațiunile non-publice în stat și colegiile și școlile post-secundare din afara statului care operează sau oferă instrucțiuni în Georgia .

Locații

  • Atlanta

    Martin Luther King Junior Drive Northwest,643, 30314, Atlanta

    Întrebări