Keystone logo
Mount Aloysius College

Mount Aloysius College

Mount Aloysius College

Introducere

Muntele Aloysius este un colegiu cuprinzător, de arte liberale și bazat pe științe, cu un angajament în studiul orientat spre carieră. Înrădăcinat în tradiția catolică, Mount Aloysius College este unul dintre cele 17 colegii și universități sponsorizate de Mercy din Statele Unite. Este membru al Conferinței pentru Învățământul Superior al Milostivirii. Campusul nostru de 193 de acri găzduiește peste 70 de programe majore / programe și 16 echipe de atletism NCAA.

Misiunea Mount Aloysius College este de a răspunde nevoilor individuale și comunitare cu programe de educație de calitate în tradiția Surorilor Religioase ale Milostivirii. Fiecare student are ocazia să dobândească cunoștințe și să dezvolte valori, atitudini și competențe necesare pentru învățarea pe tot parcursul vieții într-un mediu care reflectă o orientare a artelor liberale și o moștenire catolică, iudeo-creștină.

Divizia de integrare a misiunii Mount Aloysius încorporează misiunea noastră și valorile fundamentale ale Milostivirii în activitățile din campus, experiențele de credință, învățarea la clasă și programele comunitare. Apreciem importanța răspunsului la preocupările societale expuse de Surorile Milostivirii. Ne pregătim studenții să se angajeze cu cetățeni ai comunității cu un puternic simț al scopului.

În calitate de colegiu catolic fondat și sponsorizat de surorile religioase ale îndurării, Mount Aloysius College oferă un cadru în care elevii sunt încurajați să sintetizeze credința cu învățarea, să dezvolte competența cu compasiune, să pună talentele și darurile în slujba altora și să începe să-și asume conducerea în comunitatea mondială. Cu accent pe valorile justiției, ospitalității, îndurării și serviciului, curriculum-ul de bază al colegiului de arte liberale oferă baza necesară pentru conducere și cunoștințele și abilitățile într-o gamă largă de profesii. În timp ce accentul academic este primordial la Muntele Aloysius, Colegiul consideră, de asemenea, creșterea spirituală, culturală, socială și personală ca elemente esențiale în dezvoltarea studentului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Cresson

    Admiral Peary Highway,7373, 16630, Cresson

    Întrebări