Keystone logo
Mykolas Romeris University

Mykolas Romeris University

Mykolas Romeris University

Introducere

Situată la doar 20 de minute de centrul orașului Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) este una dintre cele mai mari și cele mai internaționale universități din Lituania, având în prezent aproximativ 5.900 de studenți din 65 de țări. Universitatea oferă programe predate integral în limba engleză pentru studenții internaționali la toate nivelurile - de la licență la doctorat în domeniul Științe Sociale și Informatică.

Universitatea cooperează strâns cu 300 de universități, instituții publice și private și este MRU este un membru activ al multor organizații internaționale : Asociația Internațională a Universităților, Asociația Europeană a Universităților, Asociația Europeană pentru Educație Internațională, Consorțiul de cunoaștere european-asiatic Tehnologii sociale pentru o societate inteligentă și incluzivă. , etc.

Stiai asta

 • Lituania este pe locul 2 în lume pentru competențe digitale!
 • Vilnius a fost clasat ca unul dintre cele mai bune 100 de orașe studențești, potrivit studenților din întreaga lume!
 • MRU este una dintre cele mai internaționale universități din Lituania. Studenții noștri provin din 65 de țări diferite.
 • MRU a fost desemnată drept una dintre cele mai bune universități din lume conform QS World University Rankings By Subject (Lege).

Motive pentru a studia la MRU

 1. Platforme de învățare virtuale progresive, dinamice și moderne
 2. Mediu multicultural.
 3. Multe servicii sunt complet gratuite: o parcare imensă, săli de sport și săli de sport, cursuri de limbi străine, trupe de cântece, studiouri de dans și teatru, echipa de baschet, internet wireless, activități culturale și educaționale etc.
 4. Cheltuieli reduse de trai (350-400 EUR/luna cu cazare la Casa Studentilor Universitari)
 5. O bibliotecă care funcționează chiar și noaptea
 6. Săptămâna introductivă gratuită pentru studenții internaționali (seminarii informative, excursii, tururi, evenimente culturale)
 7. O viză de student care permite călătoria în toată zona Schengen
 8. Burse pentru studenții care doresc o diplomă completă și pentru mobilitate internațională (pentru studii și pentru stagiu)
 9. Diplome europene, care sunt ușor de recunoscut în întreaga lume
 10. Institutul King Sejong, unde studenții pot învăța gratuit limba și cultura coreeană
 11. Unul dintre cele mai rapide wifi publice din lume
 12. Vilnius frumos confortabil; aer proaspăt, curat (cel mai curat din Europa)
 13. Tur virtual MRU
 • Începutul studiilor : 1 septembrie.

Caracteristici Campus

 • Cazare: Da, oferită tuturor studenților internaționali
 • Unde: În campus, la 5 minute de mers pe jos până la clădirea principală a Universității

  Admitere

  Procedura de aplicare și documentele necesare

  Urmați 4 pași:

  1. Completați formularul de cerere online la apply.mruni.eu
  2. Încărcați documentele necesare
  3. Asigurați-vă înregistrarea plătind taxa de aplicare
  4. Trimiteți cererea dvs

  Documente necesare:

  1. Documente educaționale
   1. Pentru studenții care doresc o diplomă de licență: copii conforme ale diplomei de studii medii sau ale diplomei de studii superioare cu foaia matricolă a dosarelor academice. Documentele trebuie traduse oficial în lituaniană sau engleză.
   2. Notă: în funcție de țara de reședințăa solicitantului, ar putea fi necesare documente educaționale suplimentare (cum ar fi rezultatele examenelor de stat sau ale învățământului preuniversitar).
   3. Pentru studenții care doresc o diplomă de master: copii certificate conforme ale foii matricole și ale diplomei universitare (un candidat trebuie să aibă o diplomă universitară de licență sau o diplomă universitară echivalentă cu o durată de studiu de minim 3 ani). Documentele trebuie traduse oficial în lituaniană sau engleză.
  2. Document care dovedește rezultatele cunoașterii limbii engleze.
   1. Pentru studenții care caută o licență: cel puțin nivelul B1; evaluări ale certificatelor de competență în limba engleză echivalente cu nivelul B1: TOEFL Paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, nivelul PTE
   2. Pentru studenții care doresc o diplomă de master: cel puțin nivelul B2, evaluări ale certificatelor de competență în limba engleză echivalente cu nivelul B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
   3. Notă: în cazul în care nu aveți IELTS sau TOEFL, există posibilitatea de a susține testul online de nivel de limba engleză organizat de Universitate. Ar trebui să alegeți această opțiune atunci când completați cererea. Nu există nicio taxă suplimentară pentru acest test.
  3. Copie dupa pasaport
  4. Fotografie tip pașaport.

  Clasamente

  Conform clasamentului mondial al universităților QS (EECA 2021) Mykolas Romeris University s-a îmbunătățit cu 10 locuri și ocupă locul 132 onorabil, în timp ce în clasamentul QS pe subiecte 2020 în Drept, MRU a fost clasată între 250 de cele mai bune universități din lume.

  Viața în campus și facilități

  Multe servicii sunt oferite complet gratuit, care includ:

  • O parcare imensa
  • Săli de sport și săli de sport
  • Cursuri de limbi straine
  • Trupe de cântece
  • Studiouri de dans și teatru
  • Echipa de baschet
  • Unul dintre cele mai rapide servicii de internet wireless
  • Activități culturale și educaționale

  Locații

  • Vilnius

   Ateities st. 20, , LT-08303 , Vilnius

  Întrebări