Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Montana State University Billings

Montana State University Billings

Montana State University Billings

Introducere

Montana State University Billings a fost o parte integrantă a comunității Billings și un mediu de învățare centrată pe elev, deoarece zilele sale timpurii ca Colegiul de Est Montana. Fondata in 1927, universitatea continuă să cultive o tradiție îndelungată de acces educaționale, de predare excelenta, angajamentul civic și intensificarea comunitate într-un decor urban. În clasă și în comunitate, elevii primesc o educație unică bine rotunjite și formare pentru Studiile universitare de masterat este asociat, de licență și pentru o carieră prin intermediul Universității cinci colegii - arte și științe, afaceri, profesiile din domeniul sanatatii, educatie si tehnologie.

Informații generale

Amplasat în cel mai mare oraș în stat, Montana State University Billings și comunitatea de Billings se combină pentru o experiență unică colegiu: angajat și încurajarea facultate; oameni prietenosi; o comunitate de susținere; și oportunități educaționale incredibile. Locuitorii din Billings are un lung istoric de sprijinire a universității prin burse, stagii și angajamentul civic. O vânzare cu amănuntul regional, financiar și hub-ul medical, Billings oferă gamă largă de oportunități de angajare, relații personale și oportunități de leadership prin intermediul a trei campusuri răspândite prin oraș.

Viața pe campusul principal oglinzi ca de Billings: Elevii sunt fericiți să se amestece pe unele dintre cele 110 de parc-ca de hectare la baza de Rimrocks spectaculoase sau de a lua parte la o varietate de activități culturale, de servicii, sportive sau educative.

Dacă un student onoruri motivat sau prima generație-participant, toți elevii vor găsi provocări care îndeplinesc atât obiectivele individuale și nevoi sociale.

MontanaUni102

Scopul principal

Pentru a se asigura că toți membrii comunității universitare atinge potențialul individual

Misiune

MSU Billings oferă o experiență universitară caracterizată prin:

 • Predarea excelenta
 • Sprijin pentru învățarea individuală
 • Implicare în responsabilitate civică
 • Intelectuale, culturale, sociale și Comunitatea Economică Îmbunătățire

Viziune

Universitatea de Stat Montana Billings va fi recunoscut ca un lider regional pentru:

 • Predare și Învățare
 • Traducerea în practică a cunoștințelor
 • Cercetând pentru viitor
 • Leadership pentru acceptarea Delimitări Dincolo de la Universitatea intelectuală, culturală, socială și Dezvoltare Economică

Valorile de bază

Integritate
Acțiuni MSU Billings 'sunt etice si principial pentru a asigura demnitatea și echitatea pentru toți

excelenţă educațională
MSU Billings oferă programe distincte și experiențe educaționale provocatoare pentru o comunitate universitară diversă

Realizare elev
MSU Billings oferă sprijin academic și servicii administrative pentru a stimula realizarea academice și profesionale a comunității universitare

Comunitate de Cursanții
MSU Billings respectă și nutrește varietate contribuția intelectuală și burse îmbogățirea universității și comunitatea sa extinsă

Angajament semnificativ
MSU Billings sprijină toți membrii comunității universitare în creșterea lor individuală față de încredere, sentimentul individual al scopului și acceptarea responsabilităților civice

sensibilitate
MSU Billings satisface nevoile în schimbare ale elevilor noștri cu o acțiune în cunoștință de cauză și de inovare bazate pe standardele actuale de excelență educaționale și tehnice

Inițiative strategice de invatamant superior

PROGRAME
Creați și să mențină programe distincte, vitale academice și servicii pentru elevii secolului 21.

facultatea de Excelenta
Cultivăm excelență în afara sălii de clasă și, în eforturile academice și servicii exemplare, prin facultate si a personalului de dezvoltare, suport pentru bursă, evaluarea continuă, și recunoaștere a serviciilor profesionale.

Nevoile elevilor
Să identifice nevoile tuturor elevilor și să ofere acces la o experiență universitară care să satisfacă atât obiectivele individuale și nevoile sociale.

echitatea socială
echitatea socială și modelul conștiinței prin asigurarea faptului că toți membrii comunității noastre campus crește datorită experienței lor Universității.

Inițiative de cercetare
Crește statura, profesionalismul si initiativele de cercetare ale tuturor programelor academice și servicii de student.

Accesul economic
Augmentați locale, de stat și dezvoltarea economică regională prin puterea bazei financiare a Universității și contribuțiile cursanților noștri în comunitățile lor.

Implicare la nivel mondial
Crește numărul de personal, facultatea și sensibilizarea studenților, înțelegere și implicare în comunitatea internațională.

Infrastructura de învățământ
Asigurarea unei infrastructuri administrative, operaționale și fizice, care sprijină pe deplin excelența.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Billings

  1500 University Drive

Întrebări