Keystone logo
Muhlenberg College

Muhlenberg College

Muhlenberg College

Introducere

Muhlenberg College își propune să dezvolte gânditori critici independenți, agili din punct de vedere intelectual, caracterizați de un zel al dezbaterilor motivate și civile, angajate să înțeleagă diversitatea experienței umane, capabile să exprime idei cu claritate și har, dedicați învățării pe tot parcursul vieții, dotate cu etică și valori civice și pregătite pentru vieți de conducere și serviciu. Colegiul se angajează să ofere o educație riguroasă intelectual în contextul unui campus incluziv și divers; credem cu tărie că diversitatea este esențială pentru învățare și pentru succesul nostru ca comunitate pluralistă. Curriculumul nostru integrează artele liberale tradiționale cu studii preprofesionale selectate. Facultatea noastră este pasionată de predare, apreciază relațiile strânse cu studenții și se angajează în importanța pedagogică și intelectuală a cercetării.

Toți membrii comunității noastre se angajează să educe întreaga persoană prin experiențe din interiorul și dincolo de sala de clasă. Onorând moștenirea istorică din Biserica Luterană și legătura continuă cu Biserica Evanghelică Luterană din America, Muhlenberg încurajează, salută și celebrează o varietate de tradiții de credință și perspective spirituale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Allentown

    West Chew Street,2400, 18104, Allentown

    Întrebări