Keystone logo
Muhlenberg College Licențiat în informatică
Muhlenberg College

Licențiat în informatică

Allentown, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Tehnologia este o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi - atât acasă, cât și la locul de muncă. Programul de informatică al lui Muhlenberg combină teoria și practica pentru a oferi studenților fundamentul și experiența esențială pentru a lucra într-o varietate de domenii bazate pe tehnologie. Elevii învață principiile și fundamentele metodelor de calcul - inclusiv implementarea și analizele acestora - pentru aplicare într-o gamă largă de industrii. Majorii investighează subiecte emergente precum inteligența artificială, cloud computing, securitate cibernetică, dezvoltare mobilă și multe altele.

Profesorii noștri experți sunt profesori și mentori pasionați care lucrează îndeaproape cu studenții, atât la clasă, cât și dincolo. Studenții găsesc un departament de colaborare cu învățare practică și proiecte de grup care promovează tipul de lucru în echipă esențial în informatică și la mare cerere de la angajatori.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Licență în informatică aplicată și inteligență artificială
    • Rome, Italia
  • BSc (Hons) Informatică și digitalizare
    • Berlin, Germania
  • Licențiat în Informatică și Tehnologie
    • Hangzhou, China