Keystone logo
Mahidol University International College Bachelor of Arts în producție de televiziune
Mahidol University International College

Bachelor of Arts în producție de televiziune

Nakon Phathom , Thailanda

0 Years

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Jun 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Bachelor of Arts în producție de televiziune


Producție de televiziune majore oferă o educație de bază în crearea de televiziune și producție, completat de o varietate de hands-on cursuri în art. Pe măsură ce progresa în studiile lor, elevii sunt provocați, nu numai pentru a conceptualiza emisiuni de televiziune, scrie script-uri și de a crea schițe, dar, de asemenea, să planifice și să execute producerea lor, un proces în care acestea își asumă rolul de regizor, producător, persoana camera inginer de sunet, și editor. Cursurile sunt predate în contextul esteticii, istorie, teoria și expresie personală de către o facultate profesionist, care include specialiști în producția de film și experți care vizitează în domeniu.

&nbsp


Oportunități de carieră


Majors de producție de televiziune au acces la oportunități de carieră în ambele regionale și internaționale de divertisment industriile mass-media ca scenariști, producători și directori de programe de televiziune, în plus față de a deveni antreprenori mass-media. Există, de asemenea, oportunități de cercetare în mass-media, politica de dezvoltare și management. Majors de producție de televiziune poate fi urmărit, de asemenea, studiile postuniversitare în mass-media și Comunicare, Comunicare de masă, Studii de televiziune, televiziune și producție video, design grafic sau Computer Technology și New Media.

&nbsp

&nbsp

Admitere Cerințe


Pentru Solicitanții regulate


Solicitanții trebuie să completeze liceu (M.6) certificatul sau echivalentul acestuia cum a fost emis de către Ministerul Educației, Thailanda.
Solicitanții trebuie să demonstreze competență limba engleză: TOEFL, un scor de 79 sau mai sus, o IELTS (banda academică) scor de 6,0 sau mai mare, un scor de 1650 SAT1 cu scorul Matematic de cel puțin 580.


Solicitanții sunt obligați să stea pentru un examen scris, inclusiv engleza (TOEFL ITP și scriere), Matematică, Științe și Afaceri Generale curente. Dacă acestea sunt de succes, cu examen scris, ele vor fi invitate la un interviu.


Notă: Solicitanții ale căror competențe lingvistice în engleză nu sunt suficiente pentru acceptarea imediată pot fi sfătuiți să studieze în Centrul de Pregătire pentru Limbi și Matematică (PC). Solicitanții care finalizează cu succes cerintele PC-uri vor fi eligibile pentru acceptare la program regulat de studiu MUIC în trimestrul următor. MUIC oferă, de asemenea, o "intensiv engleză Programul" curs pentru studenții care se pregătesc să ia examenul de intrare în engleză colegiului.

&nbsp


Pentru solicitanții internaționale


Candidații interesați pot aplica internaționale de 3 ori pe an, prin Secția de admitere. Solicitanții trebuie să fi finalizat deja studiile de liceu sau echivalent la liceu cum a fost emis de către Ministerul Educației, Thailanda.


Dacă școala certificatul / diploma nu este în limba engleză, o traducere legalizată în limba engleză a documentului trebuie să fie dispuse și înaintează Ministerului Educației, în Thailanda pentru a vedea dacă este acceptabil.


Candidații care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză trebuie să prezinte un scor TOEFL (IBT scor de cel puțin 79, cu un scor de cel puțin 25 în scris) sau IELTS scor (6,0 sau mai sus, cu scrierea 6,0) sau SAT scor (1650, cu un scor Math de 580 sau mai sus).


Odata ce candidații sunt admise oficial ca studenții full-time, acestea sunt necesare pentru a sta de scris în engleză și teste de plasament matematica pentru a vedea la ce nivel se pot inscrie pentru.


Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare