Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Introducere

Mesajul Președintelui

Fiind ca singura universitate, mongolă Universitatea de Științe ale Vieții (Muls) distinct se concentrează asupra educației, cercetării și inovării în domeniul științelor vieții, care constituie nucleul economiei din Mongolia, care oferă o gamă largă de programe academice care nurture viitor profesioniști și lideri pentru societatea mongol.

Muls este o instituție academică axat pe dezvoltarea unei atmosfere care acordă studenților și cercetătorilor noștri libertatea de a se dedica complet studiilor lor. Misiunea noastră este de a deveni o universitate de varf orientate spre cercetare, în cazul în care profesorii să depună eforturi pentru excelență în educație și cercetare, în timp ce elevii fac pentru excelenta in studiile lor, așa cum credem noi cheia pentru descoperirea de noi cunoștințe este studii interdisciplinare, cercetare, inovare și extindere. Noi credem că rolul vom juca în realizarea unei societăți de mediu durabil este importantă, și este de datoria noastră ca lider de cercetare-orientate spre instituție academică să se angajeze cu fermitate în filozofia noastră de Cercetare Misiune și orientate Educație spre dezvoltarea durabilă cu obiectivele pe care fiecare student ar trebui să fie în calitate de observator, fiecare profesor ar trebui să fie ca un manager de cunoștințe, care oferă o concepție științifică studenților prin abordare simplă, și fiecare cercetător ar trebui să fie un proprietar al high-tech bazate pe cercetare și dezvoltare.

Am realizat progrese semnificative în internaționalizare și s-au consolidat instituțiile noastre cu universitățile străine, care sunt menite să crească schimburile noastre academice și culturale. În societatea de astăzi, doar un intelectual adevărat, cu cunoștințe de specialitate practice și capabilități puternice de rezolvare a problemelor poate asigura cuiva succesul viitor. Pentru aceasta, Muls adoptă o varietate de strategii educaționale pentru a se asigura că studenții noștri obține un nivel ridicat de cunoștințe de specialitate, permițându-le astfel să devină cetățeni proaspeți și dinamice, care vor aduce contribuții importante la Mongolia.

VIZIUNEA NOASTRA:

Pentru a deveni o universitate lider la nivel mondial

Valorile noastre:

O învățătură favorabilă și mediul de învățare O echipă inteligentă, creativă și responsabilă Un student de inspirație și bine motivați, cu simțurile umane bune și etică Conducerea pentru dezvoltare absolvenți prosperi care contribuie de dezvoltare a națiunii

Muls pe scurt

Stabilit: 1942

Facultatea: Aproximativ 411 de membri ai facultăților

Studenții

Studii de licență - Aproximativ 9 086 Studenți absolvenți și profesionale - Aproximativ 2 630 Total - Aproximativ 11 716

Onoruri

16 Academicienii de Academia Mongolă de Științe, 7 descoperiri științifice, 17 laureați ai premiului de stat

exploatațiile imobiliare

campusul principal - 12,4 hectare /30.64 acru

facilitatea de formare rurală - 322,2 hectar /796.17 acru

colecția bibliotecii

Biblioteca Centrală de Agricultură - cea mai mare bibliotecă academică în domeniul agriculturii, cuprinde circa la 162 de mii de cărți de text, o valoare estimata de 820 de articole manuscris, și 905 reviste de cercetare, în jur de 60 de cărți electronice. Accesul la această colecție este asigurată de aproape 12 de membri ai personalului bibliotecii, care își desfășoară activitatea în 3 săli de bibliotecă.

Școli și institut

Mongolă Universitatea de Științe ale Vieții este formată din 5 unități academice principale - școli și 4 instituții de cercetare, care oferă cursuri și diplome academice de atribuire.

Denumire

Prin decizia consiliului de conducere al universității numele în limba engleză a universității ca intitulat "universitate de stat mongol a agriculturii" a fost schimbată în "universitate mongolă din domeniul științelor vieții", în iulie 2014.

Locații

  • Ulaanbaatar

    17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Întrebări