Keystone logo
Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Introducere

Murdoch University Dubai este un campus filial al Universității Murdoch, una dintre universitățile de cercetare emergente din Australia, care are sediul în Perth, Australia de Vest. Înființată în 2007 în Dubai International Academic City, ne-am mutat în inima impresionantului Dubai Knowledge Park în mai 2020. Noul nostru campus vibrant, construit special în Dubai Knowledge Park, la 2500 de metri pătrați pe două niveluri, este de două ori mai mare decât nostru. fosta casă. Dispune de facilități de clasă mondială, inclusiv un laborator dedicat de securitate cibernetică cu sisteme personalizate și mobilier axat pe educație și spații de lucru pentru a promova un mediu de predare și învățare colaborativ.

Campusul este autorizat de autoritatea de reglementare a guvernului din Dubai, Autoritatea de cunoaștere și dezvoltare umană (KHDA). De asemenea, este reglementat din Australia de către agenția națională de reglementare și asigurare a calității a guvernului australian pentru învățământul superior, Agenția pentru standarde și calitate a învățământului terțiar (TEQSA). Această supraveghere dublă la nivel guvernamental vă asigură o educație internațională de cea mai înaltă calitate.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Dubai

    Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road, , Dubai

Întrebări