Keystone logo
Nagoya City University

Nagoya City University

Nagoya City University

Introducere

Predecesorii Nagoya City University din Nagoya City University (NCU) sunt Colegiul de Medicină pentru Femei din Nagoya și Colegiul Farmaceutic din Nagoya. În 1950, NCU a început prin fuzionarea ambelor în două facultăți, și anume: Școala Medicală sub vechiul sistem de învățământ și Facultatea de Științe Farmaceutice sub noul sistem de învățământ. În 1955, NCU a înființat Școala de Medicină sub noul sistem de învățământ.

Privind înapoi la istoricul celor doi predecesori, Colegiul farmaceutic Nagoya își are originea în 1884 ca școală privată numită „Școala de Farmacie Nagoya”. Apoi a devenit Școala de formare farmaceutică din Nagoya în 1936 și Colegiul farmaceutic din Nagoya în 1949. Pe de altă parte, Colegiul de Medicină pentru Femei din Nagoya a luat ființă în 1943 ca școală de cinci ani numită anterior „Școala de Medicină Superioară a Femeilor din Nagoya” ca răspuns. la chemarea vremii. A fost primul „colegiu medical pentru femei” al națiunii. Instituind trei cursuri pregătitoare suplimentare în 1947, a devenit Colegiul de Medicină pentru Femei din Nagoya.

Între timp, Spitalul Municipal Nagoya, predecesorul Spitalului Universitar din NCU, a fost înființat în 1931 împreună cu o școală de asistență medicală afiliată acestuia. Această școală de asistență medicală afiliată a evoluat în liceul de asistență pentru femei afiliate, apoi în școala de asistență medicală din NCU, apoi în Colegiul de asistență Nagoya City University din Nagoya City University și, în cele din urmă, în actuala Școală de asistență medicală din NCU.

Locații

 • Nagoya

  Sakurayama Campus 1, Kawasumi, Mizuho-cho, Mizuho-ku, 467-8601, Nagoya

  • Nagoya

   Takiko Campus 1, Yamanohata, Mizuho-cho, Mizuho-ku, 467-8501, Nagoya

   • Nagoya

    Tanabe-dori Campus 3-1, Tanabe-dori, Mizuho-ku, 467-8603, Nagoya

    • Nagoya

     Kita Chikusa Campus 2-1-10, Kita Chikusa, Chikusa-ku, 464-0083, Nagoya

     Întrebări