Keystone logo
Nakhchivan University

Nakhchivan University

Nakhchivan University

Introducere

Nakhchivan University fost înființată în 1999 de către Ministerul Justiției al Republicii Azerbaidjan și și-a început activitatea ca instituție de învățământ superior. Universitatea este singura universitate privată situată în afara capitalei Azerbaidjanului, Baku.

În universitate există 4 facultăți, 10 scaune și 6 centre. În prezent, 81 de profesori sunt angajați în instruirea a aproximativ 1.000 de studenți. Printre ei, sunt membri ai ANAS, medici de științe, profesori, lectori.

În anul universitar 2016-2017, diplomele de licență în 15 specialități și masterat în 6 specialități sunt predate la universitate.

Universitatea are o bază materială și tehnică bogată. A fost construit un campus universitar magnific, format din 7 clădiri și facilități auxiliare. Există clădiri de predare perfect dezvoltate arhitectural și pedagogic, cu săli de studiu, cabine și centre de studiu. Cele mai recente tehnologii de modificare sunt folosite în procesul de instruire.

67915_20180107Dh2Ck4wVlnF11lXA_jBMvc_large.png

Există o bibliotecă digitală, o bibliotecă științifică cu fond de carte bogat, un complex sportiv drăguț și o sală de conferințe, un cămin modern cu toate facilitățile și un centru de servicii sociale cu trei etaje.

Universitatea colaborează cu 51 de universități din lume. Este membru al a trei organizații educaționale internaționale. Universitatea participă la programe și proiecte internaționale.

Universitatea "Nakhchivan" este o instituție de învățământ prestigioasă, cu un loc unic printre universitățile din Azerbaidjan. Obiectivul principal pe care l-am stabilit este de a instrui personalul înalt calificat pentru a ne asigura independența, a proteja integritatea țării, a dobândi valori naționale și a lucra cu țările dezvoltate.

Posibilitățile disponibile la universitate, care au o structură educațională serioasă, sunt cheia pentru atingerea acestui obiectiv. Aceste oportunități includ îngrijirea de stat acordată universității, disciplina academică ridicată, personalul permanent permanent al membrilor facultății, disponibilitatea unor interese academice înalte la studenți, furnizarea unui proces educațional cu cele mai recente tehnologii informatice și așa mai departe. pot fi afișate. Sistemul de credite bazat pe universități a dus la creșterea calității educației, utilizarea TIC și învățarea limbilor străine. Considerăm că absolvenții noștri sunt activi în viața socio-economică a societății noastre și reprezintă demnitatea noastră în țara noastră și în națiunea noastră în multe țări, ca cea mai mare realizare a noastră.

67916_20180107vPGW1NGZ6VWG2vw5_A5j8M_large.png

Locații

  • Nakhchivan

    Babak avenue, 1, Nakhchivan, Azerbaiyán, , Nakhchivan

Întrebări