Keystone logo
National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

Introducere

Campus

Campusul principal conține Colegiul de Arte Liberale, Colegiul de Agricultură și Resurse Naturale, Colegiul de Științe, Colegiul de Inginerie, Colegiul Științele Vieții, Colegiul de Medicină Veterinară, Colegiul de Management, Colegiul de Drept și Politică și Colegiul de inginerie electrică și informatică. Este situat în sudul orașului Taichung și acoperă o suprafață de aproximativ 53 de hectare. Universitatea are patru stații forestiere experimentale situate în New Taipei City (stația forestieră Wenshan), județul Nantou (stația forestieră Huisun), orașul Taichung (stația forestieră Tungshih) și, respectiv, orașul Tainan (stația forestieră Hsinhua). De asemenea, are două ferme experimentale situate la Wufeng și Wujih în orașul Taichung și o stație de experimente horticole situată la Renai în județul Nantou.

Organizare academică: 10 colegii

 • Colegiile de artă liberală
 • Colegiul Agriculturii și Resurselor Naturale
 • Colegiul de Științe
 • Colegiul de Inginerie
 • Colegiul de Științe ale Vieții
 • Colegiul de Medicină Veterinară
 • Colegiul de Management
 • Colegiul de Drept și Politică
 • Colegiul de inginerie electrică și informatică
 • Colegiul Internațional de Inovație și Legătură în Industrie

De ce NCHU

Intrând în anul său de centenar, NCHU este cea mai veche și a treia cea mai mare universitate națională bazată pe cercetare din Taiwan. Constând din nouă colegii cu departamente complete, NCHU cultivă abilitățile de bază și competențele de bază ale studenților săi, precum cunoștințe și abilități profesionale, reflecție și inovație, lucru în echipă, preocupări locale și gândire globală.

Utilizând centre de cercetare de top ca platformă, NCHU integrează resurse de cercetare externe și interne pentru a planifica cultivarea unor persoane talentate în domenii trans-disciplinare, a promova schimburi internaționale, a spori reputația globală, a promova colaborarea universitate-industrie și a stabili o relație de cooperare între topul global universități formând o echipă de cercetare multinațională, conducând îmbunătățirea generală a întregii școli.

Resurse bogate de predare și cercetare și facilități actualizate care conduc dezvoltarea generală

Universitatea este bogată în resurse didactice și de cercetare și are o colecție bogată de biblioteci. NCHU are centre de cercetare precum Institutul Absolvent de Biotehnologie, Centrul Nano, Centrul de Cercetare pentru Restaurarea Mediului și Reducerea Dezastrelor, Centrul pentru Tehnologia Avansată a Industriei și Prelucrarea Preciziei, Centrul Internațional pentru Agricultură și Centrul de Cercetare pentru Medicină Translațională pentru a ajuta profesorii iar studenții efectuează cercetări. Deținând resurse și facilități avansate pentru curricula și cercetare, se află Centrul de instrumente din Taiwan Central și Centrul de rețele regionale Taichung, precum și Centrul de jurnale periodice din Taiwan, subvenționat de Ministerul Științei și Tehnologiei pentru domenii precum chimie, fizică și matematică. în campusul universitar.

Dezvoltarea unei universități unice de cercetare de top bazată pe tehnologii agricole

Folosind resurse interne și externe, NCHU se concentrează pe dezvoltarea biotehnologiei agricole, cultivarea în domenii precum un mediu ecologic agricol, protecția mediului și tehnologia de prevenire a dezastrelor, precum și științe umane și sociale și crearea unui centru unic de cercetare a animalelor bazat pe Expertiza NCHU în domeniul cercetării medicale în animale. Universitatea are o cetate la nivel mondial în domeniul cercetării în domenii precum biotehnologia moleculară agricolă, transferul de gene pentru plante și animale, producția agricolă și medicina veterinară. În ceea ce privește remedierea mediului, tehnologia de prevenire a dezastrelor și inginerie ecologică, NCHU conduce Taiwanul în organizații de prevenire a dezastrelor și surse de lumină care economisesc energie. În plus, NCHU sprijină producătorii din Parcul științific al Taiwanului Central datorită comodității geografice, a evoluțiilor în domeniul ingineriei ecologice și a industriei de mașini de precizie din Taiwan.

Evoluții echilibrate în tehnologie și științe umaniste

Centrul de cercetare pentru științe sociale și științe sociale NCHU este unul dintre cele patru centre majore de științe sociale și științe sociale din țară, conducând o platformă trans-instituțională de integrare transversală pentru resurse didactice și de cercetare. Pe lângă implementarea mai multor proiecte integrate de cercetare subvenționate de Ministerul Educației, rezultatele cercetării au fost publicate în reviste majore interne și internaționale sau cărți academice, iar o serie de cărți internaționale ale cercetării sunt în curs de publicare. Acest lucru face din NCHU un lider important în orientarea dezvoltării științelor umaniste și sociale în Taiwanul central, îmbunătățind nivelul de predare și cercetare în științe umane și sociale și în promovarea unui echilibru în dezvoltarea umanităților, științelor sociale și științelor naturale.

Prima universitate care a trecut certificarea de protecție a informațiilor personale și a construit un sistem de afaceri E-campus

NCHU conduce națiunea în lansarea protecției informațiilor personale, a introdus sistemul de gestionare a informațiilor personale și este certificat BS10012. NCHU este prima universitate din țară care a finalizat protecția informațiilor personale. În 2015, a fost înființat Organismul de certificare a securității informației pentru a ajuta toate nivelurile școlilor țării în auditul și urmărirea securității și verificării informațiilor. Noua versiune a Standardelor de gestionare a informațiilor personale și de securitate a informațiilor privind sistemul de învățământ a fost finalizată în august 2016 și continuă să introducă și să promoveze protocoalele și verificările noii versiuni pentru colegii și universități.

Conducerea industriilor emergente ale țării prin cooperare industrie-guvern-universitate

Combinând resurse din industrie, guvern și universitate, NCHU joacă în mod activ rolul de a promova instruirea industrie-universitate la Central Science Science Park (CTSP), de a stimula dezvoltarea industriilor la CTSP, de a promova comercializarea rezultatelor excepționale în cercetare și dezvoltare și de a conduce dezvoltarea industriilor inovatoare. NCHU colaborează îndeaproape cu marile institute de cercetare din Taiwan, precum Institutele Naționale de Cercetare în Sănătate, Spitalul General al Veteranilor din Taichung, Parcul Științific din Taiwan, Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Mașinilor de Precizie și Corporația Aerospațială pentru Dezvoltare Industrială, pe lângă colaborarea cu agenții guvernamentale relevante, precum Institutul de Cercetări Agricole din Taiwan, Reducerea Dezastrelor și Protecția Mediului, îmbunătățind calitatea cercetării ambelor părți.

Asigurarea studenților cu Centrul de inovare, înființarea Meng Ya Venture Capital Co., Ltd și a devenit o școală model pentru toți Taiwanul

Capitalul de risc Meng Ya a fost inițiat de către studenții EMBA NCHU și a fost înregistrat oficial la Innovation Center în 2017. Este primul capital de risc din țară în care alumni compuse din toți acționarii. Peste 22 de milioane de TWD au fost obținute în fonduri cu scopul exclusiv de a încuraja studenții să învețe și să fie creativi, inovatori și antreprenoriali. Este o echipă care injectează fonduri în timp ce servește mentor studenților în antreprenoriat și instruiește cursuri antreprenoriale, permițând talentelor NCHU să strălucească. Prima investiție a fost realizată în 2017, la 5 milioane TWD, către o companie agricolă de biotehnologie fondată de studenții la științele vieții NCHU. Meng Ya este de așteptat să continue să mentoreze proiectele antreprenoriale în devenire în campus.

Implementați activ responsabilitatea și practicile sociale ale universității

NCHU abordează probleme legate de responsabilitatea socială a universității, cum ar fi preocupările locale, lanțul industrial, mediul durabil și siguranța alimentelor și a înființat centre de cercetare și unități de alianță tehnologică, cum ar fi Aprobarea Produsului Agricol și Centrul de Certificare, Centrul pentru Restaurarea Mediului și Reducerea Dezastrelor, Alianța Tehnologiei de Fabricare a Ceaiului din Taiwan, Consorțiul pentru Genomica Clinică Bacteriană și Alianța de Dezvoltare a Platformei pentru Sănătate pentru a ajuta la ameliorarea problemelor sociale, precum îngrijorarea locală, lanțul industrial, mediul durabil, siguranța alimentelor și îngrijirea de lungă durată. Cu colaborarea întreprindere și industrie, NCHU a construit clădirea de inspecție pentru siguranța alimentelor și agriculturii cu investiția Băncii SinoPac și va construi un centru de inspecție a produselor agricole, un nou laborator de cercetare și dezvoltare a tehnologiei de testare și un laborator de testare a produselor alimentare cu metale grele. Facilitatea va deveni primul centru de inspecție alimentară și agricolă complet funcțional și avansat din punct de vedere tehnologic din Taiwan și va afișa culmea biotehnologiei agricole, devenind portarul securității alimentare a Taiwanului.

National Chung Hsing University","author_url":"","source":""}" />

Taichung

Locații

 • Taichung

  145 Xingda Rd., South Dist., 402, Taichung

  Întrebări