Keystone logo
National Institute Of Technology - ITENAS

National Institute Of Technology - ITENAS

National Institute Of Technology - ITENAS

Introducere

Institutul Național de Tehnologie (ITENAS) din Bandung este o instituție de învățământ terțiar situată pe strada PKH Mustopha nr. 23, Bandung. Situat în centrul zonei, care este ușor accesibil din diferite direcții, Campusul este considerat strategic. Itenas este, de asemenea, numit unul dintre cele mai vii și mai distractive campusuri, deoarece este înconjurat de centre comerciale, centre culinare, tipărituri și carcase.

Institutul Național de Tehnologie (Institut Teknologi Nasional / ITENAS) din Bandung a fost fondat de Fundația Educațională Dayang Sumbi. Itenas a fost inițial o academie înființată la 14 decembrie 1972 (în baza decretului emis de Consiliul de Administrație al Fundației Educaționale Dayang Sumbi nr. 01 / Kep / DS / 1972) sub numele Academiei Naționale de Tehnologie (Akademi Teknologi Nasional / ATENAS) .

Academia era formată din patru (4) departamente, adică Arhitectură, Civilă, Electrică și Inginerie. În acel moment, Prof. R. Soetodjo, Ir., A fost numit Director al Atenas. În 1984, Atenas s-a schimbat în Itenas în același timp cu numirea lui R. Mansoer Wiratmadja, Ir., În calitate de rector al Itenas (în baza decretului emis de Managementul Fundației pentru Educație Dayang Sumbi nr. 01 / Kep / DS / 1984 datată 3 ianuarie 1984). Până în prezent, Itenas continuă să crească ca una dintre cele mai bune instituții terțiare atât la nivel național, cât și internațional. În 2018, Itenas a fost clasată în cele mai bune 100 de universități listate de Ministerul Cercetării, Tehnologiei și Învățământului Superior. În 2019, Itenas se dovedește urcând scara în poziția 70.

Locații

  • Bandung

    Bandung, Indonezia

    Întrebări