Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
New England College

New England College

New England College

Introducere

Colegiul New England este un colegiu privat, non-profit, situat în orașul Henninger din New England, New Hampshire, dedicat furnizării unei educații excepționale pentru studenții universitari, absolvenți și doctoranzi din întreaga lume.

Clasat de US News și World Report în clasa de vârf a colegiilor de bacalaureat din nord, Colegiul New England pregătește elevii într-un mod care este robust, profund și angajat. Noi o numim "învățare experiențială" sau învățați-o-făceau. Indiferent dacă este vorba despre un curs de afaceri sau o filosofie, profesorii NEC încorporează experiența practică în curriculum, astfel încât studenții să absolve cu mai mult de un grad.

Există multe elemente pentru Colegiul New England care vă pot intriga - o filozofie educațională unică, un cadru pitoresc de campus sau toate activitățile care pot contribui la transformarea dvs. personală și tocmai ați putea descoperi că este locul potrivit pentru dumneavoastră. Bine ai venit!

Șanse egale pentru educație

Politica Colegiului New England este aceea de a administra toate programele educaționale și serviciile și beneficiile aferente, într-o manieră care nu discriminează din cauza rasei, culorii, religiei, sexului, orientării sexuale, vârstei, originii naționale, fizice sau mentale handicap sau alte caracteristici care nu pot fi în mod legal baza pentru furnizarea unor astfel de programe sau servicii. În plus, fiecare zonă din cadrul instituției va încuraja aplicarea studenților minorităților și a femeilor pentru a elimina efectele oricărei discriminări din trecut în ceea ce privește serviciile educaționale și conexe și pentru a stabili proceduri care să asigure un tratament egal și un acces egal la facilitățile și beneficiile educaționale tuturor studenților, conform legii.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC la prima vedere

Campus : Henniker, New Hampshire se află la 15 minute de capitala statului (Concord, NH), la 30 de minute de cel mai mare oraș (Manchester, NH) și la 90 de minute de Boston. frumusețea campusului nostru de 220 de hectare și râul Contoocook.

Programe : 37 de programe de licență, 12 programe de masterat și un program de doctorat sunt oferite în tradiția artelor liberale și cu accent pe învățarea experiențială, prin facultate dedicată și realizată.

Elevii : Aproximativ 1.000 de studenți și 900 de studenți universitari online și 900 de studenți absolvenți din întreaga lume participă la Colegiul New England. Experiența NEC este de colaborare și de susținere. Foarte diverse, peste o treime din studenții NEC se identifică ca studenți de culoare.

Activități : 18 sporturi sportive, numeroase sporturi intramurale și peste 40 de cluburi și organizații de toate felurile, împreună cu un program nesfârșit de activități și evenimente distractive ușurează simțirea aparținând NEC. Devino parte a națiunii Pilgrim!

Stagii : studenții NEC au beneficiat de peste 1000 de oportunități de stagiu, acces permanent la experiența din lumea reală și instruire practică prin colaborare activă cu parteneri din industrie și servicii de consiliere în carieră.

Misiune și viziune

Misiune

Colegiul New England este o comunitate de învățare creativă și de susținere care provoacă indivizilor să se transforme pe ei înșiși și lumea lor.

Declarație de viziune

Colegiul New England va fi cel mai respectat și mai căutat colegiu privat din New Hampshire, cunoscut pentru programele academice inovatoare și ca lider în educația experiențială.

Locații

  • Henniker

    98 Bridge Street, 03242, Henniker

  • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

    Întrebări