Keystone logo
New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

Introducere

New Mexico Highlands University este o instituție publică, administrată de stat, situată în Las Vegas, New Mexico, cu centre în Santa Fe, Albuquerque, Rio Rancho, Farmington și Roswell, oferind diplome universitare și postuniversitare.

Misiune

New Mexico Highlands University este o universitate publică cuprinzătoare care deservește comunitățile noastre locale și globale. Misiunea noastră este de a oferi oportunități studenților de licență și absolvenți de a obține o educație excepțională, încurajând creativitatea, gândirea critică și cercetarea în artele liberale, științele și profesiile într-o comunitate diversă.

Viziune

Viziunea noastră este să fim o universitate cuprinzătoare de prim rang care să transforme vieți și comunități acum și pentru generațiile viitoare.

Valorile de bază

  • Excelenta
  • Diversitate
  • Accesibilitate
  • Sensibilitate

people, girls, women

Studenti internationali

O casă departe de casă

Venirea într-o țară nouă poate fi înfricoșătoare. Dar la Highlands, vă oferim o casă departe de casă.

Aici, nu te vei pierde în mulțime.

Asta pentru că, la Highlands, ești mai mult decât student. Ești familie.

Aceasta înseamnă că mergem dincolo și dincolo. Vom fi acolo pentru tine când va conta.

Un lucru pe care îl veți descoperi rapid este cât de abordabili sunt profesorii și consilierii dvs., indiferent dacă aveți nevoie de asistență în cercetare sau doriți doar să vorbiți.

Veți găsi, de asemenea, un personal căruia îi pasă cu adevărat și vrea să vă ajute. Ei sunt mândri să se asigure că vă asigură ceea ce aveți nevoie, fie că este vorba de servicii de transport către magazinele locale, astfel încât să vă puteți aproviziona cu elementele esențiale sau să conduceți excursii de recreere în parcurile naționale și de stat din apropiere.

Ești gata să faci o schimbare care să-ți transforme viața?

Un loc ca nimeni altul

Vorbind despre recreere în aer liber, veți fi imediat uimiți de frumusețea naturală unică din Las Vegas, New Mexico, la doar 45 de minute de Santa Fe. Fuzionează peisajele deșertului cu verdeața luxuriantă și munții, oferind o experiență ca nimeni alta.

Apreciați ce au de oferit cele patru anotimpuri, de la înot la schi, până la rafting în apă albă. Centrul nostru de recreere oferă chiar și echipamente gratuite!

Deși suntem o școală mică, oferim o atmosferă vibrant de diversă. Douăzeci și patru de țări, inclusiv Nigeria, Jamaica, India și China, sunt reprezentate la Highlands.

Faceți un tur virtual al campusului!

150329_photo-1596495578065-6e0763fa1178.jpg

Învață din cele mai bune

Studenții vin din întreaga lume pentru profesorii noștri de înaltă calitate, renumiți în domeniile lor de expertiză. Dar acești profesori sunt mai mult decât educatori. Ei sunt, de asemenea, mentori.

De exemplu, studentul la arte media Ali Romero a spus acest lucru despre profesorii Mariah Fox Hausman și Angela Meron: „Nu numai că Mariah și Angela m-au învățat atât de mult, le pasă de studenții lor și de succesul lor. Este uimitor lucrurile care pot fi realizate atunci când ai oameni ca Mariah și Angela ca profesori și mentori. ”

Abilități din viața reală

Într-un sondaj realizat în rândul absolvenților din 2019, 97% dintre respondenți au declarat că sunt mulțumiți sau foarte mulțumiți de calitatea instruirii în specialitatea lor.

Sondajul a fost completat de comentarii care lăudau profesorii ca fiind „foarte cunoscuți și profesioniști” și pentru a preda „mai mult despre ceea ce înseamnă mediul real de lucru”, oferind „abilități, aplicații practice și resurse atunci când lucrați cu clienții”. Elevii au fost, de asemenea, mulțumiți de bogăția oportunităților de „cercetare practică atât pentru absolvenți, cât și pentru studenți”.

Pe scurt: suntem dedicați creșterii dvs. personale și profesionale.

Locații

  • Las Vegas

    New Mexico Highlands University Box 9000 Las Vegas, New Mexico, 87701, 87701, Las Vegas

Programe

Întrebări