Keystone logo
New York University

New York University

New York University

Introducere

Școala de Inginerie NYU Tandon, care își urmărește originile în 1854, este produsul unei uniuni între două tradiții puternice. Suntem rezultatul fuzionării unei universități de cercetare de talie mondială în oraș și cu o școală de inginerie dedicată premisei că te poți naște oriunde, dar creat aici chiar în Brooklyn.

La NYU Tandon, studenții de fiecare categorie pot începe călătoriile lor către cariere plăcute, succes antreprenorial și inovație tehnologică - și, la fel de important, pentru auto-descoperire. Absolvenții noștri au continuat să fondeze companii, au călătorit dincolo de limitele Pământului, au obținut succesul în sala de consiliu și au atins culmea câmpurilor lor academice.

Aceștia împărtășesc convingerea noastră principală ca instituție: că valorificarea puterii științei și tehnologiei va duce la o societate mai echitabilă și la o lume mai verde, mai sigură și mai bine conectată.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Brooklyn

    MetroTech Center,6, 11201, Brooklyn

    Întrebări